Nørrebrohallen 15.02.20: Match din loppe-veninde

HURRA – hvor har vi det optur over lørdagens vilde loppefest sammen med alle jer i Nørrebrohallen d. 16. februar. Tak, fordi I kom og loppede med os <3 Det var åndssvagt dejligt at se så mange flotte #verasdamer – og det var så sejt, at I var med til at minimere tøjspild ved at støtte op om vores #veravolution. Heldigvis knipsede vi løs med kameraet og fandt en masse streetstyle godter til jer, så I kan blive inspireret af alle de seje loppegæster!

 

Vi glæder os allerede til at loppe med jer igen, selvom der er liiiiidt for lang tid til! Næste gang går det løs i Nørrebrohallen d. 15 marts, inden vi igen rykker ud under Buen. Der er allerede udsolgt i Nørrebrohallen, men du kan stadig nå at shoppe din stand under Buen d. 5 april.

 

Nok om det og tilbage til, hvad det virkelig handler om! Vi har samlet en masse opturs billeder med gode loppevenner, forårets knaldflotte pastelunivers og labre tone-in-tone outfits med smækre tasker. Tjek det fulde galleri fra lørdagens loppe her eller se højdepunkterne lige her i vores streetstyle.

 

Husk også endelig at dele din loppestil med fund fra markederne, butikkerne eller webshoppen og tag os med @verasvintagedk eller brug #verasdamer og vi deler dine stilhistorier.

 

Kærligst,
#verasdamer

 

Grab a loppe-friend

Veninderne Laura @lauragadkirk og Sofie @sofie_mueller er begge hoppet i et par sprøde jeans med sorte boots til. Laura med pink turtleneck og statement guldsmykker udover, Sofie i ternet cropped jakke med casual opsmøg i ærmerne og matchy taske til. To forskellige takes på den altid klassiske jeans.

 

 

YES! Marianne @gensynsklaeder og Christine @christineJ3105 i matchende kluns med knivskarpe hvide skjorter og lækre pink items! Marianne har stylet den hvide skjorte med pink bukser, pink bøllehat og det lækreste sølvshow med sneaks og jakke. Christina styler sin skjorte brandgodt med pink frakke, den fashionable uldvest, printede bukser og sølv sneaks.

 

 

To alt for flotte loppedamer i  lange frakker og hvide sneaks! Tea @teakeis er hoppet i jeans og lyseblå frakke stylet med hvide sneaks, gul taske og et opturs tørklæde i håret. Amandas @amandaaalose alt for lækre brune frakke med pels har hun stylet med hvide sneaks og lyseblå Adidas bukser. Den erfarne loppedame havde selvfølgelig et net med til de brugte godter!

 

 

Det er så super optur, når I tager jeres venner under armen til vores loppefester! Ylva @horeylva er hoppet i en nice lilla bøllehat, en blå cropped jakke i tern og et par denim jeans med seje røde detaljer. Hendes optur loppeven @hei.nei er trukket i beige stumpe jeans og en casual sort jakke stylet med fede sneaks.

 

 

De to loppevenner @alien.era og @thormercer kører den stilsikkert hjem med sorte nuancer – det er slet ikke så svært! <3 Her er damen hoppet i en hip dunjakke og nogle mørke chunky boots.

 

 

Shop denim fra vores brugt webshop

 

 

Sprøde forårsfarver i lange baner

Vi er vilde med Gertruds @gertrud.scheutz farverige forårsoutfit i sprøde pastelnuancer! Hun er hoppet i et par lyse denim trompetbukser og en lækker regnbuejakke, som hun har stylet med en lyserød strikket hue og en ternet opturs-taske i blågrønne nuancer.

 

 

Camilla @cami.anz har også taget forskud på foråret med et alt for labert pastelmix. Hendes lange mint grønne frakke og de lilla tiedye bukser er to die for! Vi er ellevilde med det.

 

 

Flotte Louise @louise_lindvig_designs ser brandlaber ud – og det samme gør hendes stand. Vi elsker, når I gør jer umage! Louises lyseblå kjole er peppet op med nogle mega optur leo strømpebukser og flotte beige detaljer.

 

 

Prøv lige og se en fancy farverig stand og koordineret outfit – det er så lækkert! Frederikke @frederikkethiberg er trukket i en comfy lyserød sweatshirt og et par virkelig smarte grønne bukser. Outfittet er toppet med Balenciaga sneaks og en sej Prada taske.

 

 

Tjek lige det her labre outfit, som Ea @eakayamusic rockede i weekenden! Det er altså easy peasy, når en lys sweatshirt, en lilla glimmerbuks og lyse sneaks kan se så optur ud. <3

 

 

Få selv fingre i labre forårsfarver til din garderobe

 

 

Tone-in-tone og skjorter derudaf

Amalie @amaliehvidemose er hoppet i et simpelt og super lækkert all-beige outfit fra top til tå. Hun har stylet det med en lækker mørkebrun ruskindstaske, der sætter prikken over i’et. Vi er vilde med det!

 

 

Wow! Minika @minikamanova har helt styr på de hippe forårsfarver. Labre lilla bukser, en lækker skjorte, sorte Doc Martens og en sej rå bæltetaske. Minika giver os lyst til med det vuns at mixe rå items med lilla pastel!

 

 

Endnu en flot dame @zara_kristensen med en lækker taske og tone-in-tone outfit. Zaras styler sin hvide turtleneck med sorte jeans, lækre slangeskindsstøvler og en sej sort gennemsigtig skjorte, der bærer det mørke look hjem.

 

 

Uh en flot loppedame i et alt for lækkert hvidt outfit. Hun har stylet outfittet med seje brune støvler, en lækker lædertaske og et cool rødt bælte i taljen. Kæmpe optur og Grease-vibes herfra!

 

Vores helt egen Kat er hoppet i et brandlækkert outfit med lyserød og lilla tone-in-tone fra top til tå! Vi kan slet ikke stå for hendes glitter, shine og det store smil. <3

 

WAUW! En lækker loppedame @liv_lig der har helt styr på tone-in tone loppestilen. Hun er hoppet i et sejt lag på lag outfit med store trompetbukser, en laber kjole og en drønsmart plysfrakke i mørke nuancer.

 

 

 

 

 

Er du klar til at dele dit lækre loppekluns med alle os andre heldige #verasdamer? Så shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk, at du kan se vores kommende markeder nær dig på Facebook. 

 

 

Vil du hellere komme af med dit brugte kluns på anden vis? Så er det heldigt, at du nemt kan komme af med dit brugte tøj, få udbetalt point for værdisummen af tøjet og shoppe nyt, brugt tøj med dine point her i Veras. Læs mere om vores tøjbyttekoncept her eller stik hovedet forbi vores butikker i København eller Odense. 

Trænger du til lidt ekstra brugt inspiration? Så tjek lige vores tidligere streetstyles – hvis der er nogen, der har styr på stilen, så er det #verasdamer:

Streetstyle i Storms Pakhus 9/2: Forårsfarver og veste deruaf
Streetstyle i Nørrebrohallen 19/1: Pastel power og loppestil på next level

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>