Nørrebrohallen 19.01.2020: Pastel power og loppestil på next level

Okaay vennerne! <3 Så fik vi loppet løs i en hel weekend, og hvor var det bare en absurd vild fornøjelse. Der var nye stande både lørdag og søndag, og søndag var der bestemt også masser af nye flotte loppegæster, vi fik knipset til streetstylen.

 

Vi er tilbage igen i februar i Nørrebrohallen 15. og 16. februar, hvor vi gentager succesen! Snup en stand til 15/2 (hvis der ikke allerede er udsolgt), ellers kommer marts i salg lige med det vuns herinde. Følg med i Veras Market i Nørrebrohallen på vores Facebook side.

 

 

Kan du ikke vente så længe, så shop genbrugsfund på vores webshop med 20 nye items hver dag. Og tilbage til det, det handler om! Jeres flotte loppestil fra 19. januar, der bød på alt fra vilde pasteller til matchy outfits. Tjek det fulde galleri eller få højdepunkterne lige her i Veras Streetstyle.

 

Kærligst,

#verasdamer

 

Pastel power

Uhhh, tjek lige Marie @huntyvintage ud – den kjole er jo to die for! Loppestil to the next level sir’ vi bare <3

 

Vi er ellevilde med Lauras @laurahogsbro flotte pasteloutfit, hvor bukserne lige matcher detaljerne på kjolen – optuuuur!

 

Cecilie @ceciliecatherin_ er hoppet i den flotteste lyselilla jumpsuit. Oh my god! Så pæn jo. Hvis du nogensinde skal af med den, så ringer du bare ikk’? <3

 

Dyrk lige Henriettes @loespaatraaden smukke godter. Den der kjole er jo simpelthen så fin! Og matchet med et par lyserøde bukser under er lige on point.

 

Shop pastellostilen fra vores brugt webshop

 

90’er vibes

Denim, hvide sneaks og et lille halstørklæde i håret. Flotte Louise @louiseschaumborg rocker det casual look med skarpe 90’er vibes. We love <3

 

 

Loppe-veninderne Asta @astafryd og Safir @safirstarbird matcher hinanden helt perfekt i deres sporty spice outfits. Dobbelt op på fierce!

 

 

Amalie @amaliefuglenskonge går all in på lag-på-lag og vi er vilde med det. Nederdel over buks, vest over T-shirt og nittebælte. 90’er når det er bedst! <3

 

Shop 90’er stilen fra vores brugt webshop

 

Gennemførte genbrugsgutter

Simpelt, stilrent og on point – Kam, vi er vilde med dig!

Okay for en sweater Benjamin lige fyrer op for der. Heeelt sikkert! #onfire 

 

Hvem sagde Blade Runner? Johan @johancorey er jo alt for cool med skarpe sunnies, klassiske Dr. Martens og en pose to match.

 

Anton @hilsdinmorogsigtakforsidst har max styr på loppestilen, og vi er vilde med de pastel-farvede bukser, der matcher den lilla strik. Mere af det tak, gutter! <3

 

Grove jakker og brændte toner

 

Maggie @lilballademager og Alma @almaaaa_rosted rocker de sejeste matchede outfits med tunge boots, grove jakker, brændte toner og bukser, der løber med aaalt opmærksomoheden. Jatak. 

 

 

Også Viola @violaambo og Thora @tarnhoejethora er hoppet i matcy outfits med brændte toner, nederdel over buks og grove jakker. Så cute jo!

 

Shop denim fra vores brugt webshop

 

Puffer mania

 

Anna-Sofie er trukket i en puffer vest, og det holder helt 100 – kombi’en klassiske bukser, sneaks og sporty sweatshirt går man aldrig galt i byen med.

 

 

Loppe-veninderne Laura @laurathodberg og Clara er også hoppet i hhv. en dynvest og et par alt for seje overalls. Også lige en optur detalje med de orange sokker. Yesssss!

 

 

Flotte Lola @c.la.petrouchka er hoppet i et rent work-wear outfit med den sejeste arbejdstaske og en puffy jakke. 

 

 

Bugner din garderobe også af tøj, og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

 

Har du brug for endnu mere lækker brugt-inspiration? Så tjek vores tidligere streetstyles – #verasdamer har styr på stilen:

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>