Nørrebrohallen 18.01.2020: Loppegutter i lange baner

Vi eeeelsker alle jer flotte loppegutter der besøger, shopper og sælger ud på vores markeder! Mere af det, jatak <3 Da vi loppede løs i Nørrebrohallen i januar, blev vi så inspireret af jeres flotte stil, at vi besluttede os for at lave en helt seperat streetstyle kun med jer mænd.

 

Brug den som inspo til næste gang vi lopper løs i Nørrebrohallen,  15 og 16 februar – køb din entré her og spring køen over  eller haps din egen stand til sidste marked i Nørrebrohallen 15. marts, før vi er tilbage på Buen igen.

 

Se om du kan spotte dig selv i streetstylen nedenfor eller tjek det fulde god stil galleri fra markedet.

 

Kærligst,

#verasdamer

Handsome guys in jeans

Seje Benjamin @fodl.qq i en alt for cool sweater med ildprint! Stylet med hvide sneaks og mørkeblå jeans. Benjamin har MAX styr på sine accessories med masser af fingerringe og en nice chunky halskæde. 

 

Vi knuselsker Johans @johancorey retro stil med de kantede solbriller og Doctor Martens boots! Et lille opsmøg i bukserne. Johan har en sej sort termojakke på med brun krave. 

 

Boys with beanies

Kam @kamharris238 er helt med på tendensen med beanies! Vi er vilde med hans afslappede stil. En god habitbuks stylet med en dunjakke og krid hvide sneaks. 

 

 

 

Endnu en skøn loppegut med beanie! Her har vi Frederik @fredriktrudslev i sin lækre grønne strik. Vi er rimelig misundelige! Skøn detalje med en helt fin sølv halskæde. 

 

 

WAUW! Vi er max misundelige på Jamals @jamalthe3rd sindssygt lækre støvler. Vi synes hans loppestil er til UG, og vi er vilde med hans styling med masser af flotte smykker i forskellige former og størrelser. Jamal matcher sin hvide beanie med hvide bukser og en sort t-shirt.

 

Preppy casual

Flotte gutter i pæne og afslappede outfits, er noget vi har kæmpe optur over! Her ses Nicolai @becher_ i brune New Balance, hvid langærmet bluse og cap. Et opsmøg på bukserne er en KÆMPE tendens, som vi ser på flere og flere skønne loppegutter!

 

Her har vi endnu en flot fyr med kantede solbriller! Jacob @jacobevaristi i lækker beige sweatshirt og flotte preppy bukser!

 

Let’s get funky

Hvad er bedre en loppeweekend med venner? Her har vi en flot mand med lag på lag overdel og seje beige retro trompet bukser! Han kører lag på lag og der er så OPTUR! Den her skønne loppegut har selvfølgelig husket at tage et net med til alle sine loppefund. 

 

Anton @hilsdinmorogsigtakforsidst har helt styr på stilen! Vi elsker gutter der tør give den max gas på farverne! Her ses han med lilla strik og Kappa joggingbukser stylet med en sej mørkeblå bandana.

 

 

Bugner din garderobe også af tøj, og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>