Fyns flotteste loppede derudaf i de vildeste jakker

YES! Efter pause i hele december var vi endelig tilbage i Storms Pakhus i januar, og venner, det var sååå optur at loppe med jer igen! Vi glæder os max til at hygge med jer resten af 2020 – vi lopper 1. søndag i måneden frem til marts, også kører vi på med 2 faste markeder pr. måned derfra.

 

Næste gang vi er tilbage er 9. februar, og du kan stadig nå at hapse en stand og sælge for vildt ud af din garderobe. Hop ind på Facebook-eventen, hvor vi holder dig max opdateret omkring vores markeder i Storms Pakhus. Oooog mens du venter, kan du jo altid shoppe din yndlings-genbrugsgarderobe på vores webshop. Tjek alle de nye varer ud!

 

Men hep hey – tilbage til det det drejer sig om. Jeres alt for svedige loppestil i januar, hvor det i dén grad handlede om jakken i sportede i alle former og farver. Tjek det fulde galleri ud her eller få det bedste af det bedste i streetstylen her. <3

 

Kærligst,

#verasdamer

Amalie @amalie_k_d lyser op i denne alt for sprøde limefarvede lak-jakke – og zebratasken passer jo helt genialt til. Hvem havde troet, at lime og zebra gik så godt sammen?

 

 

Wauw Emma @emmaagersoe! Vi kan slet ikke få armene ned over din seje puffede vinterjakke – stylet helt casual med jeans og Dr. Martens. Jatak.

 

Haps din nye brugte puffer online

Padded Jacket // Silver Padded Jacket

 

Nanna @nannaschone rocker det her totalt gennemførte beige tone-i-tone look med ægte Karen Blixen vibes. Take us to Africa, siger vi bare! Og dyrk lige leo-hårbåndet, totalt geni detalje. 

 

 

Sådan Annika @annikamayn! Pink, shiny coat, check! Cute smil, check! Lyseblå denim, check! Veras streetstyle – check! 

 

 

Wauw! Vi har i dén grad lyst til at male byen rød med Marianne her, der rocker den sejeste røde frakke. Optur! 

 

 

Shop stilen online blandt vores brugte godter

Gestuz Coat // Vintage Jacket // Quilted Jacket

 

 

 

 

Klassisk outfit, Bri @bregrets– med et preppy twist. Så fin detalje, at den ternede kjole både kigger frem nederst og øverst ved kraven. Og hvor sejt er det ikke lige, at rygsækkens farver matcher kjolens?

 

 

Blå i top til tå holder altid – og det er denne flotte dame et perfekt eksempel på. Og hvor er de seje jeans lige fra – dem mangler vi vist selv lige i klædeskabet?!

 

 

WAUW! Nikoline @nikoline_nordlund – din frakke så nice. Og buksernes sarte gule farve passer perfekt til den kraftige blå, toppet med en lyseblå hue og sprøde kicks. 

 

Shop brugt stilen online

 

Raincoat // Vintage Wool Coat

 

 

Lyserød pifter ethvert outfit op – se bare vores helt egen Nathalie. I har nok allerede mødt hende i vores butik, er hun ikke dejlig? Her det jakken der pifter outfittet ned  -men den nederdel styrer jo for vildt altså!

 

Prikker og tern, hvide kicks og et par gode jeans. Det er opskriften for Ida @ida_krog og Emma @emmakrog – og venner, det holder helt 100!

 

 

Endnu et venindeoutfit – cuute! Jeans, sneaks og en sort overdel er altid en sikker vinder!

 

 

 

Bugner din garderobe også af tøj, og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder.

 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

 

Har du brug for endnu mere lækker brugt-inspiration fra Odense? Tjek vores tidligere streetstyles fra Storms Pakhus:

Streetstyle i Storms Pakhus 10/11: 90’s are back! 

Streetstyle i Storms Pakhus 27/10: Søndagsloppis badet i lyserødt og blåt

Streetstyle i Storms Pakhus 13/10: Efterårsferiefest i lag på lag

Streetstyle i Storms Pakhus 22/9: Pretty pink Sundays

Streetstyle i Storms Pakhus 8/9: Veninde-outfits, neon og pasteller en masse

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>