Storms Pakhus 22.09.2019: Pretty pink Sundays

I søndags blev Storms Pakhus endnu engang indtaget af Veras Market og som altid var det en kæmpe fornøjelse at tilbringe søndagen sammen med jer. Tak til alle, der kom forbi vores loppefest, hvor der var loppefund i lange baner og selvfølgelig massevis af lækre #verasdamer. Dem skal vi se meget nærmere på i dagens streetstyle.

 

Nåede du ikke forbi til hele loppe-fornøjelsen? Så kan du allerede på søndag om en uge loppe løs på Veras Market den 13/10. Det hele sker i Storms Pakhus på Seebladsgade 21 fra 11-16. Læs om hele eventet på Facebook.

 

Nå, nu er det tid til at se nærmere på de sprøde outfits fra i søndags. Denne gang er vores fotograf gået all in på venindepar og det viser bare, hvor optur det er at smutte forbi Veras Market med sin bedste kammi. Enjoy og få en masse efterårs inspiration lige her <3

 

Kærligst,

Veras damer

 

On Sundays We Wear Pink

@annaleth og @eleafm

Her er der skruet helt op for den lyserøde vibe. De her to damer matcher hinanden så fint med deres cute overdele.

 

@_michellarasmussen og @_nannajorgensen

Der er fuld smæk på farverne hos Michella og Nanna. De klare farver er en god kontrast til de hvide items, og så er gul og lyserød jo the perfect match – og blæret, at begge outfits er på en “bund” af hvid. Matcher så fint jo.

 

@larke_munk

Lærkes outfit er et stort lækkert, farvestråelende bolsje. Selv skoene matcher. What’s not to like?

 

Classic Odense

@karlarolskov og @niko_munkbach

Karla og Niko sporter en klassisk stil med skjortekjole og trenchcoat i duchede farver og med sorte underdele. Enkelt, stiligt og så fint afstemt.

 

Shop den klassiske stil med Exclusive:

 

 

@ellenflojo og @hannahmalouu

Søde Ellen og Hannah var begge hoppet i sort/hvide looks med Dr. Martens, hurtige briller og highneck toppe. Sporty og en smule sexy på sammet tid. Knivskarpt.

 

@klaraengholm og @martinestaxen

Det sort/hvide look var populært i søndags. Klara og Martine var hoppet i hhv. den fineste maxikjole, en nederdel i læderlook og kombineret med blød strik. De gule sneaks pifter lige det hele en tand op. Så fint!

Søndag i smækbuks

@mai__linh og @juliasondergaard

Wauw! To smukke damer med styr på stilen. Se lige de beige dungaress, de er da for fede? Og den sorte statement t-shirt, der kan spice ethvert outfit op.

 

@kimmielivsennov og @andreabirkkjaer

Igen er smækbuksen kommet på, SÅ nice altså. Andreas fine silkekimono er vi også vilde med! Og lad os ikke glemme, at begge damer sporter de fedeste sneaks som lige pifter det hele en tand op.

 

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Nyeste varer på webshoppen

 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>