Streetstyle i Storms Pakhus 27/10: Søndagsloppis badet i lyserødt og blåt

Hurraaaa, igen igen igen har det været en fantastisk loppefest i Storms Pakhus. Som altid var I klar til at loppe løs i Odenses lækreste garderober. Der var højt humør, lækre loppefund og søndagshygge en masse. Vi er så glad for at se alle jer, der trofast smutter forbi til Veras Market.

 

Bare rolig – loppehyggen er langt fra forbi, vi disker op med 2x Veras Market i november. Du finder os i Storms Pakhus både den 10. og 24. november – og vi glæder os maks til at se dig. Følg med i hele herligheden på Facebook. Og er du hurtig nok, kan du stadig nå at hapse en stand på vores hjemmeside og tjene ekstra gode moneter på dine brugte godter.

 

Traditionen tro leverer vi 1 stk. brandvarm streetstyle fra gårsgadens marked, hvor I endnu engang var SÅ flotte. Læs med og bliv klogere på god-stil og få maks inspiration, så du undgår din næste tøjkrise.

 

Kærligst,

#verasdamer

 

Blue, blue, blue…

@julieksnielsen

 

Der var skruet maks op for de blå farver i Storms Pakhus. Julie er SÅ gennemført og rocker bare de blå nuancer for vildt, endda sokkerne matcher. Mega cute <3

 

@signebirkmose og @nikolinebuhl

 

Der også gang i de blå farver hos de her seje damer. Endda med et matchende twist af rød i Signes sprøde Dr. Martens og Nikolines søde top.

 

@laura_bjork

 

I har sikkert mødt seje Laura – hun er en af #verasdamer og hjælper altid med, at det spiller maks, når I lopper løs i Storms Pakhus. Psstt…Hun er også altid go’ for solid service i Veras butik på Pogestræde 22.

 

@_sigriderkisen_

 

Vi må indrømme, at vi er vildt jaloux på Sigrid over den fede jakke. Den er alt man har brug for i de kolde vintermåneder. Både varm og lækker – spicer ethvert outfit op!

 

On sundays we wear pink

@emiliebirn

 

I er altså skide gode til at gå all in på farver og det gør os i kæmpe godt humør. Søde Emilie rocker de pinke toner fra top til tå og vi er vilde med det <3

 

Lysrød er helt sikkert højt på listen over vores yndlingsfarver – og toppet med et smil, bliver det ikke meget bedre, vel?

 

Ægte søndaghygge

Den perfekte søndagsaktivitet er at loppe med en dejlig veninde (hvis I altså spørger os). De her to dejlige damer lopper løs iført de fineste vinterjakker, vi er vilde med classic camel og lækkert tern.

 

@leaisabelsorensen og @rosajagtman

 

Lea og Rosa er er på godtejagt i Veras Stand. Og det er klart, at de har styr på søndagsstilen iført sprøde denimbukser og barndvarme sneaks.

 

@idaholstknudsen og @emmasifbjorndottir

 

De her to sprøde damer er klædt på til maks søndagsloppe. Vi dør over den seje denim one-piece og den fineste kjole. Selvfølgelig toppet med go’e gamle Dr. Martens – perfekt til årstiden og alle outfits.

Har du brug for endnu mere lækker brugt-inspiration fra Odense? Tjek vores tidligere streetstyles fra Storms Pakhus:

 

Streetstyle i Storms Pakhus 13/10: Efterårsferiefest i lag på lag 

Streetstyle i Storms Pakhus 22/9: Pretty pink Sundays

 

Streetstyle i Storms Pakhus 8/9: Veninde-outfits, neon og pasteller en masse

 

Streetstyle i Storms Pakhus 11/8: Mønster mix din stil med dine veninder

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder.

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>