Storms Pakhus 09.02.20: Forårsfarver og veste derudaf

Yes venner! Så ramte vinterferien og Veras Market Storms Pakhus, og det var genialt optur at se så mange besøgende og flotte #verasdamer på markedet i søndags. Tak af hjertet fordi i støtter op om vores #veravolution og er med til at minimere tøjspild og revolutionere vores forbrugskultur.

 

Det er altid en sand fornøjelse at loppe med jer, og vi glæder os til vi gør det igen – næste marked i Storms Pakhus er allerede 8. marts , hvor der er få ledige stande, så snup din, mens du kan. Stande sættes som altid først til salg 24 timer inden igennem vores nyhedsbrev, så skriv dig op herinde og miss aldrig et marked.

 

Der er ikke længe til foråret rammer, så grib chancen nu og ryd op i vintergarderoben mens du stadig kan sælge de varmere varer. Og du kan såmænd også hive forårs og sommervarerne med, hvis du har nogle liggende på lageret fra sidste år. Overgangstiderne er perfekte til at loppe løs med alt slags kluns! Så tøm ud i klædeskabet, så der er max plads til nye lækre, brugte fund igen – og samtidig belaster du ikke miljøet, mens du sparer moneter.

 

Tilbage til det, det drejer sig om – jer og jeres absurd lækre loppestil i altid flaunter på vores søndagscatwalk. Haps! Genbrugsinspo, comin’ right up – eller tjek det fulde galleri lige her.

 

Kærligst,

#verasdamer

 

Forårs-farver derudaf

 

@annesofiedydensborg

Anne Sofie var trukket i forårsfarven nummer 1 – også endda fra top til tå! En ægte solstråle på en gråvejrs februarsøndag. Tak for det <3

 

 

@amalie_malmgren

Flotte Amalie solgte ud af sin alt for cool garderobe til søndagens loppe. Vi er vilde med hendes outfit der skriger forår, comboen af lysegule sneaks, beige overdele (med vest!) og lysegrønne bukser holder helt 100.

 

 

Shop forårsfaver fra vores brugt webshop

 

 

 

@simonesboysen

Yes! Vi er vilde med Simones blå regnjakke fra Han København, som hun har sat sammen med en sandfarvet buks og et par aaalt for dope New Balance til. Forårsfrisk og klar til en forårsbyge – optur!

 

 

 

@johanneblpedersen 

Også var der selvfølgelig lige vores helt egen Johanne, der rockede sin customizede V-Cycle Collection jakke i den mest optur forårsfarve – hvor SEJ ER DEN IKKE LIGE? Skal du ikke også have én?

 

 

Shop din egen V-Cycle jakke

 

Lag på lag

 

@alberte.cosmus

Fine Alberte rockede et ægte 90’er look med sort og toppet af med en grå vest og bælte. Avril Lavigne møder 2020 og vi er vilde med det!

 

Denne flotte dame var også hoppet i et outfit med mange lag og elementer. Man går aldrig galt i byen med en dynejakke og de pinke sko gir’ lige et skud farve.

 

 

@grymandrup

Flotte Gry og hendes vilde farvekoordinerede outfits! Denne gang med den absurd sejeste leo-vest. JATAK sir’ vi bare <3

 

 

Shop veste i vores brugt webshop

 

 

@sinobiiita

Uf, der er mange fine elementer her! Røde kinder, brun skin jakke, sommerkjole ud over cowboybukser og hele 2 tasker, vi elsker det <3

 

 

Print og tekstur

@monosigne

Flotte Signe solgte også ud af sin farverige garderobe i søndags, og hun var hoppet i en vaskeægte lyserød drømmevest med masser af tekstur, tilsat en lysegul kjole i print og en lyseblå Prada taske. Jowsa, siger vi bare!

 

 

 

Denne søde dame var hoppet i en lækker vamset strik med masser af tekstur samt matchende mulepose og tørkælde – optuuur!

 

 

@sophia_helene_huttmann

Søde Sophia rocker også et 90’er inspireret look med printede milibukser og en strappy top – er der ikke også liidt Avril feeling over det her? Vi er nede med det!

 

 

Shop prints fra vores brugt webshop

 

 

Veras <3 loppegutterne

 

@tobias.b.l

Vi elsker loppegutter på vores markeder, og vi er helt forelskede i Tobias og hans flotte denim kedeldragt <3

 

 

Endnu et styks mandfolk på Veras Market – jatak! Også endda en der ikke går ned på stil, selvom det er søndag. Skjorte, trench og cuffed jeans. Jatak.

 

Fandt du ikke dig selv? Tjek det fulde galleri lige her.

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på Facebook.

 

 

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

 

 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>