Storms Pakhus 08.09.20: Veninde-outfits, neon og pasteller en masse

Sidste søndag siden loppede vi igen til Veras Market i Storms Pakhus, og tusind tak til alle jer, der stak forbi! Det var en kæmpe fornøjelse at shoppe brugt-amok med jer og vi var endnu engang blæst omkuld over den sprøde stil i kører i Odense. Læs med i vores streetstyle her i artiklen eller tjek det fulde galleri fra dagen her.

 

Fik du ikke handlet lækre godter i søndags? Så er vi faktisk allerede tilbage i Storms Pakhus nu på søndag den 22. september til endnu et Veras Market. Denne gang har vi maks fokus på efterårsitems – læs mere om festlighederne lige her!

 

Hvis du har lyst til at sælge ud af dit garderobeguld, har vi stadig ledige stande som du kan købe lige her. Tag din veninde under armen, og vi glæder os til at loppe med dig <3 Hop i dit sprødeste outfit og måske er du den heldige, der er med i næste streetstyle artikel?

 

Kærligst,

Veras damer

 

Check it till’ you wreck it

@tepotttt

Denne skønne dame har knækket koden til efterårets dalende temperaturer. Hun bruger sin smukke satin kjole med en lækker og varmende ternet blazer udover – perfekt kombo, jo.

 

@claramonk_

De ternede bukser er et kæmpe hit i Odense, og stylet med en stilren, sort blazer bliver looket lige en tand mere grown up. Hello Elin Kling!

 

Veninde-koordinerede outfits on point

@annaerisaksen (tv) og @linerohde (th)

Er der seriøst noget mere cute end damer, der koordinerer deres outfits? Her to stk. bedårende babydoll kjoler, også matcher farverne endda også hinanden så fint. JATAK <3

 

@idaullapaaskesen (tv) og @lauramalmkvist (th)

Smarte sneaks, ternede bukser, crossbody og en lækker, lun sweatshirt i pastelfarver – også endda 2 stks af det samme outfit. Cuuuute. Vi <3 altså bare damer der koordinerer outfits – et godt tip hvis du vil direkte i vores streetstyle..

 

It’s neon baby

@cecilia_petersen

Gør ligesom Cecilia og brug dine neonfarver til at give efteråret et farverigt pift. Er du bange for at få neon til at stå for meget ud, så kombinér det med en farve der ligger op af – fx grøn, som den grønne taske damen så fint sporter. Så bliver det hele lidt mere matchy på den gode måde.

 

@monosigne

Pastel, satin og neon er vejen frem for skønne Signe – bliv inspireret af damen og fyr op for farverne. Det gør glad selv i efterårets køligere dage. Også vidste vi ikke, at lyserød, neongrøn og tyrkis faktisk er hinandens bedste venner? Optur!

 

 

Pastel pretty

@siljehoegmark

Haps nogle lækre pastelfarver, vi får jo helt lyst til sorbetis. Et par iøjenfaldende sneaks og bælte gir’ det hele kant – også er den gule vest jo intet mindre end to die for som på pæne Silje her.

 

@sofiesnogdal

Odense er bevis på, at pastellerne stadig holder 100%. Vi blir’ så glade af at se på jer! Pift efteråret op med lyse og hvide farver – Sofie er et helt fantastisk eksempel!

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>