Streetstyle inspiration fra Veras Market

Ej, kribler det også i jeres fingre for at komme i gang med loppesæsonen igen?

 

Veras Market har jo holdt en måneds ferie, og det har været SÅ dejligt for en gangs skyld ikke at skulle bruge to søndage på at være på marked.

 

MEN, nu mit marked tilbage – og det bliver som sædvanlig en fest under Buen når mere end 70 standholdere sælger ud af deres genbrugsskatte.

 

Der kommer en masse nye fede initiativer over efterårssæsonen, som jeg først kan afløsere mere for når vi kickstarter det d. 20. august – men glæd jer max! Også til vi ses d. 6. august!

 

Indtil da, så har jeg samlet et indlæg med de fine streetstyle detaljer de fine besøgende og standholdere havde på til vores marked i juni, hvor stilen var alt for lækker!

 

Jeg håber vi ses på næste søndag, tilmeld jer eventen på facebook lige her.

 

// Rebecca Vera

 

Fint og farverigt

 

farver

 

Jeg er uden tvivl en sucker for farverige sammensætninger, og bliver glad helt ind i hjertet, når jeg spotter de vildeste items på de mange flotte gæster og standholdere. Mere af det, tak!

 

Pisselækre pelsede piger

 

pels

 

En tendens, der for alvor har fået fat i det fleste i år, må være pels. (Jeg er selv overbevidst om, at det er mig som har taget den med hjem med mine pelssutter fra Vietnam… Godt at have selvtilliden i behold, ik?)

 

I alle afskygninger og alle sammenhænge. Både på de fine sommerfusser, som pynt på tasken og som et lille sjovt touch på en ellers lidt basic t-shirt. Jeg er også selv hoppet med på bølgen, og har ikke planer om at hoppe af lige foreløbigt.

 

Bling, bling og atter bling

 

bling

 

Jo mere glimmer, jo bedre! Og jo mere (og større) bling i ørene, jo bedre! Et hvert look kan lige blive løftet med højder, hvis man tilføjer en smule bling – på den ene eller den anden måde. Jeg kan slet ikke få nok af det!

 

Sporty er det nye sort

 

sporty

 

Der er ikke noget som at se smart ud, mens man har det behageligt i en oversized t-shirt og et par sneakers. Det er der mange af de besøgende på markedet, som kører en solid sporty søndagsstil. Og det er jo lige før, at jeg også selv kan få pulsen op, når

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>