Nørrebrohallen 16.02.20: Denim & nude søndag

Seriøst! I er de mest optur loppevenner, vi kender. TAK, fordi I gav den max gas sammen med os i Nørrebrohallen. Det er slet ikke til at fatte, at der dukkede så mange smarte #verasdamer op. Vi har selvfølgelig lidt streestyle-guf i gemmeren til jer fra søndagens festivitas, så I kan se what’s hot!

 

Nu tæller vi bare dagene til næste omgang lopper, og vi håber, at du gør det samme <3 Inden længe åbner vi igen dørene i Nørrebrohallen d. 15 marts. Standene er allerede udsolgt – men vi garanterer dig for, at der er godter at hente! Du kan stadig få fingrene i en stand under Buen d. 5 april. Så hvad venter du på? ; -)

 

Okay…. Vi zoomer lige tilbage til det, vi faktisk kom for herinde i streetstylen. Selvfølgelig alle de optur outfits som i flashede for os i søndags. Og her kan vi godt afsløre, at der var uldne veste og masser af denim, nude og mønstrer på programmet! Dyk ned i det fulde galleri fra søndagens loppe her eller bliv inspireret downunder.

 

Husk også endelig at dele din loppestil med fund fra markederne, butikkerne eller webshoppen og tag os med @verasvintagedk eller brug #verasdamer, så deler vi dine stilhistorier.

 

Venligst,
#verasdamer

 

On sundays we wear… denim <3

Karen @karenaastrup har helt styr på stilen med sine lyse jeans og seje vest. Vi er vilde med hendes alt for lækre lille taske, der matcher vesten spot on!

 

 

Tre dejlige og stort smilende loppedamer på stribe – @43olle, @sofiekamp og @andrea_halldorsson – som komplementerer hinanden super godt i hippe denim bukser! Og så er det jo altid hammergodt at se en erfaren loppedame, der har taget et net med til alle de flotte fund <3

 

 

Fire (to?) veninder og ét par jeans…. Kan vi lige snakke om Michelle @michelleshee og Katrines @katrinegissel vanvittige stand?! Den er altså kæmpe optur! Michelle topper sine denims med en hvid skjorte med den flotteste retro krave og Katrine står knivskarp i lyserød buksedragt med matchy strømper og seje sneaks.

 

 

Anita @anitaerikaa er hoppet i seje denim jeans, hvid skjorte og en trendy strikvest. Som prikken over i’et har hun piftet håret op med et ternet tørklæde!

 

 

Shop denim fra vores brugt webshop

 

 

 

Lyse powerladies!

Vi ved godt, at vi har sagt det før… men vi kan slet ikke få nok af lyse farver og pastel! Denne flotte loppedame @nkristensen er hoppet i det sejeste outfit med en top nice pastel vest – what’s not to like <3

 

 

Seje Benedicte @benedicte_boier i en laber lilla pastel tilsat beige bukser og matchy strømper. Mega gennemført altså!

 

 

Victorie @victorialaursen har helt styr på stilen i et super trendy lyst outfit! Hun kører den hjem med et lyst omgang lag på lag og de spidse støvler er prikken over i’et.

 

 

WAUW, siger vi bare! De flotte loppedamer Shaykala @shaykayla og Safa @safayde komplimenterer hinanden stjernegodt i hvidt og nude. Safa er hoppet i ternede bukser i sort/hvid – og Shaykala flasher et styks seje chunky boots.

 

 

Olivia @oliviamuleba er hoppet i et drømmeoutfit med nude-vibes fra top til tå. Vi er super misundelige over hendes seje vest!

 

 

Shop lyse farver på webshoppen

 

 

 

Printmania

Josefine @josefine_dyring har styr på sit print! Mage til ternet optursjakke skal man lede længe efter. Og så er de lange støvler altså on point. Josefine topper den lige max med den sejeste blomstrede taske ever <3

 

 

Tanya @tanyavarjan forstår at mixe både seje prints og en farverig palette! Se lige hendes glitterbuks, den optur gule vest og det super flotte blomstrede loppenet <3

 

 

Ingrid @ingridmariavictoria ser flot ud i tern, blomsterprint og flotte farver. Hun er hoppet i en ternet kjole og en sej strikket vest. Ingrid har stylet det med peach farvede bukser og matchy sko. Hun ser top nice ud!

 

 

Bare WOW! Se lige Josefines @josefinejans drøm af en jakke med snakeprint og store tern! Hun har stylet den med seje New Balance-sneaks og labre jeans.

 

 

Printy printy! Tess @tessbregenhoj er hoppet i en casual jakke med opsmøg i ærmerne og Adidas bukser, og Nina @ninacarraro kører regnbuen hjem i flotte stribede bukser og sæsonens mest trendy dun jakke. Damerne ser super seje ud sammen!

 

 

 

Shop masser af print på vores brugt webshop

 

 

 

Black is the new orange

Lea @lea_simonsen98 er hoppet i seje army sneaks og en lang sort frakke. Hun har stylet sit outfit med store seje hoops og en virkelig flot turban på toppen <3

 

 

Flotte Caroline @carolineplummer i sort fra top til tå. Hun er hoppet i et dejligt søndagsoutfit med trackpants og en hoodie i sorte nuacer. Her har hun stylet med grå New Balance sneaks.

 

 

 

Er du klar til at dele dit lækre loppekluns med alle os andre heldige #verasdamer? Så shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk, at du kan se vores kommende markeder nær dig på Facebook. 

 

 

Vil du hellere bruge din søndag på noget helt tredje? Så er det heldigt, at du nemt kan komme af med dit brugte tøj, få udbetalt point for værdisummen af tøjet og shoppe nyt, brugt tøj med dine point her i Veras. Læs mere om vores tøjbyttekoncept her eller stik hovedet forbi vores butikker i København eller Odense. 

Mangler du mere inspiration til din brugt garderobe? Så bliv inspireret af de sejeste #verasdamer lige her:

Streetstyle i Nørrebrohallen 15/2: Loppe-veninder og farver derudaf
Streetstyle i Storms Pakhus 9/2: Forårsfarver og veste deruaf
Streetstyle i Nørrebrohallen 19/1: Pastel power og loppestil på next level

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>