Under Buen 08.09.2019: Veras Market nr. 100: “Veras er pissegodt for miljøet”

Vi bøjer os i støvet over endnu en søndag spækket med lækre loppehoveder under Buen, og i var om muligt endnu flottere end normalt, på vores jubilæumsloppe i søndags. I fejrede nemlig vores Veras Market nr. 100 med at sporte byens bedste genbrugsstil – af hjertet tak for jer, skønne, spraglede og smukke mennesker.

 

Selvom sommeren synger på allersidste vers, er vi SLET ikke færdige med at loppe under Buen endnu – for her fortsætter loppesæsonen langt ud på efteråret. Buen har nemlig tørvejrsgaranti, så hop i flyverdragt og vi lopper helt til december! Vi glæder os til at loppe løs med jer til de næste 100 markeder både under Buen, i Storms Pakhus og i Nørrebrohallen. Allerede på søndag d. 15/9 kan du igen shoppe brugt under Buen, når vi afholder Sex & The City Edition. Læs meget mere om hele tjuhajen her! (Psst: Der er helt udsolgt af stande til alle markeder i september – klik din stand hjem til oktober nu, hvis du vil loppe med os).

 

Men nu er det tid til at se nærmere på de sprøde damer, der lagde vejen forbi vores jubilæumsloppe. Vi klikkede både jeres flotte stil til galleriet og udspurgte jer, om hvad i egentlig synes om vores marked, nu når vi var ved nr. 100 af slagens. Og vi kan afsløre, at der både er efterårsinspiration og søde lykønskninger i blandt. Se om du kan spotte dig selv eller anden god stil i det fulde galleri.

 

Kærligst,

Veras damer

 

 

Streetstyle: Brun fra top til tå

@ludmillallanos er hoppet ud i et helt camel-lækkert outfit, og vi klapper højt i vores små hænder. Ligesom damen, er vi også helt vild med brun for tiden – og hvor optur ser det ikke lige ud med lag på lag? Lig især mærke til damens mørkebrune sokker – det er jo såå gennemført!

 

@siridennyemand kører den derudaf med leo og de brune farver – og vi elsker det! Især når vi lige får det kombineret med lyseblå kjole og et par rå sneakers, som denne unge dame. Optur!

 

Voxpop: Tillykke med jeres store succes!

@lykkeohlenschlaeger (23), der studerer entreprenørskab og design på KEA, stillede vi et par hurtige spørgsmål om vores marked.

 

“Jeg tænker, at Veras er pisse godt for miljøet. Og Veras er et af de genbrugssteder, hvor der faktisk er fedt tøj. Man er næsten 100 på at komme her og finde noget super fedt. Jeg købte engang en mega fed ruskind-læderjakke. Den kostede 400 kroner og jeg bruger den stadig.”

 

“Det her koncept er sindssygt fedt og jeg har set jeres begivenheder på Facebook og derefter fulgt med på Instagram. Det er fedt, at I kommer igennem med det og det er jo fucking meget populært. Så tillykke med, at I er så succesfulde og med, at I gør noget godt miljøet og for os!”

 

Streetstyle: Sporty business

@nannatrolldenier kører ægte sporty on top, business down low. En skarp orange dun-vest på en mørk hættetrøje skaber det sejeste sporty look, og vi er vilde med det! Vesten gør også, at vi slipper for jakken lidt endnu – kæmpe win.

 

@celine_couppe er hoppet ud i et lige så sejt outfit med kæmpe sporty dunjakke og skarpe ternede bukser. Alt sammen i lækre, gule nuancer – og dyrk lige de lyseblå sunnies! Vi er heeelt nede med det <3

 

@mixilou rocker jeans og armygrøn jakke – krydret med lidt platformsneaks og lidt leo-love. Og spot lige damens kæmpe net (garanteret fyldt med brugte kups, ikk’?). Fik vi sagt, vi er kæmpe fans?

 

 

Voxpop: Der er så meget godt, at man ikke kan vælge

@sofielewring (24), der studerer journalistisk på SDU, gav os rosende ord med på vejen:

 

“Med Veras tænker jeg på en masse lækkert genbrugstøj til billige penge. Man kan finde gode mærker! Der er så mange fede ting, at jeg nærmest ikke kan vælge. Men jeg er næsten lige kommet, så jeg skal nok finde noget.”

 

“Tillykke til Veras med, at det er blevet så stor en succes. Hvis man kigger rundt i dag, er der jo sindssygt mange mennesker. Det betyder også, at folk ved de kan gøre nogle gode kup og at de ved, at de kan shoppe bæredygtigt ved at finde noget fedt genbrugstøj.”

 

@ceciliehkoustrup (20) studerer antropologi (tv) og @sian_danielle (20) kontormedarbejder (th) – de gav os også en lykønskning med på vejen:

 

Cecilie: “Jeg vil gerne ønske Veras tillykke med, at I er kommet på Roskilde (festival). Jeg kan huske, at flere af mine veninder benyttede sig af det under Roskilde. Det er et mega fedt koncept – og det er jo fedt, hvis man fx fryser, at man kan få varmt tøj for få penge.”

 

 

 

Endnu engang 100.000 tak – for denne og alle de andre søndage! OG ikke mindst for alle de søndage, der kommer.

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>