Shop loppestilen online

Wauw, vi er så glade for alle de dejlige loppemennesker, der lagde vejen forbi Buen i går! På årets første efterårsdag bød vejret på både solskin, regndryp og et vindpust – men vi lopper altid i tørvejr under Buen og loppeviben var der ikke meget efterårstristesse over. Tværtimod var markedet propfyldt af flotte optursmennesker og vores streetstylefotograf klikkede løs (tjek også det fulde galleri her).

 

Vi blev faktisk så inspirerede over alle jer flotte mennesker i søndags, at vi besluttede os for at se, om vi ikke kunne hive nogle online fund frem, der matchede loppegæsternes sprøde stil, så du kunne klikke stilen hjem med det vuns. Og det ku’ vi sørme!

 

Men ikke nok med det – for mange betyder efterår også studiestart. Og med studiestart følger læseplaner, stressede eksamensperioder og kampen om at få SU’en til at række. Derfor har vi kun fundet godter fra vores store limited season sale, så alle fund i artiklen her koster under 450,-. Optur, ikk’?

 

Læs med, bliv inspireret, og klik stilen hjem med det vuns – så er du med sikkerhed lige så lækker, når vi lopper igen på søndag til jubilæumsfesten med marked nr. 100 – læs om hele baduljen på Facebook.

 

Psst: Udsalget løber indtil i morgen tirsdag og vi sender via DAO (40,-) eller du kan afhente i Studiestræde 27 (gratis) – og husk, vi har altid 14 dages fuld returret.

 

 

Kærligst,

Veras Damer

 

 

Orange is the new black

 

Vi er vilde med dette sporty outfit med et strejf af orange, der passer perfekt til efterårets træer, der snart forvandles til kaskader af orange og gul. 

 

Shop stilen

Vintage Silky Jacket, str. S til 450 kr.   /   Chuncky Stine Goya Cardigan, One Size til 392 kr.

 

Lyserød flower power

 

Selvom sommeren går på hæld, er det ingen grund til at ligge lyserød på hylden – den fine farve – og især kombineret med blomsterprint – forlænger sommerfølelsen langt ud på efteråret! 

 

Shop stilen

Vintage Silk Shirt, str. 38/One size til 312 kr.   /   Vintage Pleated Skirt, str. M-L til 350 kr.

 

 

00’er denim

 

Det her skriger Britney Spears i start 00’erne og vi er vilde med det! Denim, lyserød tubetop og højt hår er en evergreen.

 

Shop stilen

Vintage Denim Dress, str. S til 260 kr.   /   Lee Vest, str. M-L til 312 kr.

 

 

Brede suit pants

 

Vi er vilde med kombinationen af fashion og komfortabel! Find et par bukser med et løst fit, så kan du se knivskarp ud, uden at noget nager eller strammer de forkerte steder. Hello efterårskilo på sidebenene <3

 

Shop stilen

Vintage Carot Pants, str. M til 340 kr.   /   Vintage Suit Pants, str. M til 391 kr.

 

 

Ternet ninja

 

Tern er og bliver en evig klassiker og matcher du det med andre mønstre, får du et iøjenfaldende look som denne fine dame. Vi elsker det!

 

Shop stilen

Chekered Playsuit, str. S/M til 312 kr.   /   Vintage Checkered Shorts, str. M/L til 250 kr.

 

 

 

Inspireret? Såå tjek det fulde SALE ud online lige her, der er mange flere skatte at finde – og streetstyle finder du meget mere af i vores galleri på vores hjemmeside lige her.

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>