Storms Pakhus 08.02.20: I vest ser #verasdamer ud bedst

Whaaat damer – tak fordi I kom og gjorde Veras Odenses fødselsdag helt igennem genial. Vi var helt nede over, hvor mange der dukkede op til en kæmpe optur loppefest i Storms Pakhus. Specielt nu hvor vi ved, at corona-frygten har spredt sig en smule. Det var super fedt at se så mange seje #verasdamer, som havde lyst til at gøre dagen top nice. Vores streetstyle-fotograf fangede nogle super flotte loppedamer, som vi lover er genial inspi.

 

Vi glæder os allerede til at loppe med dig igen! Vores næste loppefest i Odense går løs allerede søndag d. 5 april. Du kan shoppe din stand lige her.

 

Husk også endelig at dele din loppestil med fund fra markederne, butikkerne eller webshoppen og tag os med @verasvintagedk eller brug #verasdamer og vi deler dine stilhistorier.

 

Pssst. Har du hørt, at vi endelig kommer til Aarhus? Det går ned hele tre søndage i løbet af året! Vi glæder os allerede hammer meget til at gå på jagt i de aarhusianske garderober sammen med dig <3

 

Kærligst,
#verasdamer

 

 

Veste alle vegne

Super flotte Julie @juliesabinerosendahl i den flotteste gule forårsvest! Vi er MAX misundelige. Hun kører stilen rent hjem med lyseblå habitbukser, den klassiske hvide skjorte og sorte sneaks. Det spiller bare!

 

 

WAUW – sikke en lækker loppedame, der gemmer sig i Stefanie @stefaniejager! Feminin møder comfy møder frisk på den helt rigtige måde med denne strikkede vest, en pæn velour sag og et par friske hvide Nike sneaks. We love it!

 

 

Veninderne Annika @annikamayn og Mathilde ser så optur ud side om side! Mathilde er hoppet i den blødeste strikkede vest og en farverig grøn striktrøje. Annika holder den simpel og lækker med nude nuancer og helt crispy hvide sneaks. Vi elsker, når i tager jeres veninder med til loppefest <3

 

 

Haps en vest i vores brugte webshop

 

 

 

Flotte forårsjakker

Agnethe @agnethemillgaard er gået foråret i møde med den perfekte forårsfrakke i rosa! Et lækkert søndagsoutfit med en blå sweatshirt, lyse jeans hvide sneaks og et flot tørklæde. As simple as that!

 

 

We like! <3 Seje Ida har seriøst den flotteste pastelfrakke med matchy hue. Vi er MAX misundelige! Ida pepper pastellen op med chunky Doc Martens, Adidas leggins en smart t-shirt.

 

 

JA TAK! Frida @fridaskaerlund står knivskarpt i den lækreste frakke med bindebånd i taljen, beige bukser og chunky boots. Tone-in-tone når det er allerbedst. Vi elsker, når i garvede loppedamer tager jeres egen mulepose med.

 

 

June @june_sofie_ er total earth&fire i sit labre outfit. June har helt styr på farvekombinationen med lækre brune bukser og den vildeste jakke i skarp orange. Psst. Se lige den store taske til alle Junes loppefund!

 

 

Endnu en sej loppedame i med en sej jakke. Amalie @amalie_land er hoppet i en blå og sporty dunjakke fra North Face. Amalie er top in i sin dun, som hun har stylet med labre jeans og de sejeste hvide sneaks fra New Balance – og forårssolen kan bare komme an med de solbriller!

 

 

Mie @mie.levin er hoppet i en croppet jakke med flotte store tern. Jakken ser top lækker ud med lysegule jeans og hvide sneaks! Og se lige den fine mini-taske.

 

 

Få selv fingrene i en brugt forårsjakke til din garderobe

 

 

Lag på lag

Flotte Nathalie @dollydollydolmer kører lag på lag stilen i print og pastel! Vi er vilde med kjole-over-jeans-trenden, som denne garvede loppedame har helt styr på! Nathalie har stylet sit seje outfit med et par crisp hvide New Balance sneaks – jaaa tak <3

 

 

Super seje Emma @emma_kristiansen er hoppet i et par sprøde ternede Vans og og den fineste kortærmede forårscardigan over sin hvide t-shirt. So simple – og mega optur altså!

 

Labre Simone @simonenilket ser jo drøngodt ud i en lang råhvid kjole og en elegant skjorte med detaljerede ærmer! Den tager vi til os tak <3

 

 


Flotte Sif @sifpaarse i pufærmer og en lækker læderkjole, som Sif har stylet med et par chunky læderboots! Prikken over i’et er den alt for optur bæltetaske fra Ganni.

 

 

Er du klar til at dele dit lækre loppekluns med alle os andre heldige #verasdamer? Så shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk, at du kan se vores kommende markeder nær dig på Facebook. 

 

 

Vil du hellere komme af med dit brugte kluns på anden vis? Så er det heldigt, at du nemt kan komme af med dit brugte tøj, få udbetalt point for værdisummen af tøjet og shoppe nyt, brugt tøj med dine point her i Veras. Læs mere om vores tøjbyttekoncept her eller stik hovedet forbi vores butikker i København eller Odense. 

 

Trænger du til lidt ekstra brugt inspiration? Så tjek lige vores tidligere streetstyles og gallerier – hvis der er nogen, der har styr på stilen, så er det #verasdamer:

Galleri Veras Market i Storms Pakhus 08/03/20
Streetstyle i Nørrebrohallen 15/02/20: Loppeveninder og farver derudaf
Streetstyle i Storms Pakhus 09/02/20: Vinterferiefest med lag på lag

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>