Storms Pakhus 13.10.2019: Efterårsferiefest i lag på lag

Efterårferie og storms Pakhus var fyldt op til randen med dejlige #verasdamer og genbrugsgutter – tak af hjertet for I støtter op om vores Vrevolution – og hjælper os med at redde verden for tøj. I er for optur, som altid en sand fornøjelse at søndagshygge med jer!

 

Og hey, ingen søndage uden loppis og vi holder loppe året rundt. Næste marked i Storms Pakhus er allerede igen d. 27. oktober, hvor der er få ledige stande, så snup din, mens du kan. Vi har også markeder i d. 10. og 24. november inden vi lukker ned for december-måned. Stande sættes som altid først til salg 24 timer inden igennem vores nyhedsbrev.

 

Vi kender jo alle sammen den her efterårssæson, hvor vi skal have ekstra meget tøj på og overtøj og støvler koster jo kassen. Så tøm ud i klædeskabet, så der er maks plads til nye lækre, brugte fund igen – og samtidig så belaster du ikke miljøet, mens du sparer din pengepung.

 

 

Som sædvanligt så I knald godt ud, og det betyder altså, at vi skal se meget nærmere på jeres outfits – vi elsker virkelig at Veras Market er gået hen og blev et farverige, legende søndagscatwalk. Haps!

 

Få maks efterårsinspiration til din garderobe.

 

Kærligst,

#Verasdamer

 

 

 

 

@johanneblpedersen

 

Lag-på-lag og Dr. Martens er en klassisker, når vinteren står for døren. Og så er det jo en top smart måde at få brugt den fine blomster nederdel hele året. Vi er vilde med det <3

 

@julie_rosenberg_

 

Fløjlsbukserne er en sand drøm i den fineste flaskegrønne farve. Og jakken er jo den perfekte måde at få lidt farve på tilværelsen i de kolde måneder.

 

@bobbymandrup

 

Hurraaa, vi er så glade for, at flere fyre bevæger sig ud på vores markeder. Og den her flotte gut er maks stilet i coat, laksko og vinrødt tørklæde.

 

@victoriatlaursen

 

Okay, okay – Veras har jo optur over farver og denne seje dame sporter det for vildt. Den her pastelfest kan kun gøre os i godt humør.

Venindehygge x100

@alma_anderson, cecilie_anderson og cecilieknudsen4

 

Spørger du os, er der intet bedre end en loppesøndag med sine bedste kammier. De her tre smukke damer sporter brun og blå på bedste vis. Og muleposerne er altså et plus i vores bog, så vi kan være endnu grønnere, når vi shopper brugt.

 

@josefineboje og @frederikke_mb

 

YES! Det var altså en god søndag på jakke-fronten. De her to damer sporter to af slagsen som pifter ethvert outfit op. Vi er både vilde med det søde print og de gule tern <3

 

@signej_lindberg og @mariakragelundsrensen

 

På muleposerne ser det ud til, at de her søde damer fik en ret god fangst på Veras Market. Og så er det jo bare vildt cute, at det gule hårbånd matcher sweateren.

 

 

@annsofiarasmussen og @sofiebunger

 

De lyse-toner var også et hit i Storms Pakhus. Vi elsker de her to damers kombination af beige og lyseblød, der er både fede bukser og lynhurtige sneaks.

 

 

Vi er kæmpe fan af det matchende veninde-sæt, og så er kombinationen af denim og rød jo en all time favorite.

 

Fandt du ikke dig selv? Tjek vores fulde galleri ud her, hvor du også kan finde masser af streetstyle fra tidligere markeder.

 

Har du brug for endnu mere lækker brugt-inspiration fra Odense? Så tjek vores tidligere streetstyles fra Storms Pakhus:

Streetstyle i Storms Pakhus 22/9: Pretty pink Sundays

Streetstyle i Storms Pakhus 8/9: Veninde-outfits, neon og pasteller en masse

Streetstyle i Storms Pakhus 11/8: Mønster mix din stil med dine veninder

 

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder.

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>