Under Buen 01.12.2019: Brandvarm stil til sæsonafslutning

Hip hurraa for en sæsonafslutning vi havde under Buen i søndags! Det var første søndag i advent og vi har optur over, at I fejrede med os <3 Der var lækre loppegæster, den bedste julemusik og de svedigste standholdere i byen. Forhåbentligt fik du dit loppefix, for vi holder en lille pause med Veras Market i december.

 

MEN: Vi vender stærkt tilbage i Nørrebrohallen allerede i januar! Snup din stand og tjen kassen på dit aflagte guld. Læs meget mere om vores indendørs loppe på facebook. Oooog så kan du jo altid shoppe din yndlings-genbrugsgarderobe på vores webshop. Tjek alle de nye varer ud!

 

Indtil da, må I savle over den lækre stil, I præsenterede under Buen i søndags. Tjek det fulde galleri eller få højdepunkterne lige her i Veras Streetstyle.

 

Vi ønsker jer den glædeligste jul <3

 

Kærligst,

#verasdamer

 

A Coat to Remember

Flotte Maria @louloumaria har styr på sit frakke-game. En sprød frakke spicer ethvert outfit op i de kolde måneder! Og det her er en ret lækker en af slagsens, synes I ik’? 

 

Vi er vilde med Maries @marieskauu tone-i-tone look! Og så er der bare max styr på detaljerne med strikhue og mili-taske, so nice <3 

 

Liva @livaryggaard præsenterer en ret sprød jakke, hvis vi skal sige det! Hun ser så optur ud – og holder stadig varmen, win win! 

 

WAUW! De sarte farver passer perfekt til en langsom søndag. Psssst! Maria @mariahilsted – din frakke er to die for, så cute! 

 

Shop din sprøde jakke hos Veras

 

Sunday Funday with Friends

Findes der en bedre aktivitet en loppesøndag med sin veninde? Nej, vel? Seje Asta @astahornbark og Andrea @andrealaustrup matcher så fint i deres nude-jakker <3 

 

VILDT COOL! Vi er max misundelig på Zarah @zarahgyr og Viktor @viktorrayoksborg (især den lyserøde sag), de har altså styr på deres vinter kluns <3 

 

Vi har optur over, at flere og flere gutter bevæger sig ud i genbrugsjunglen! De her to fyre, Sofus @sofusszadi og Carlos @montano.jpeg , leverer også søndagsstil til UG med et solidt jakke-game!

 

Det er SÅ optur, at Veras Market er the place to be med sine veninder! Cecilia @ceciliatousen, Ida @idamariekrummknuhtsen og Mille @millekleng ser ud til at ha’ haft en solid dag på loppe. Og så er det jo bare skønt med 3 stk. sprøde, lækre damer!  

 

Der er flyverdragt og Dr. Martens på menuen hos Erika @erikalyhne og Alberte @alberteah, to klassiske styles vi kamp-elsker her til vinter <333 

 

Vi slutter af med et brag, for Zoe @zoerockford og Ursula @ursunb var max lækkert klædt på til søndags loppis. Vi er vilde med de matchende røde items, og den alt for cool læderjakke! 

 

Shop de nyeste items fra Veras webshop

 

Har du brug for endnu mere lækker brugt-inspiration? Så tjek vores tidligere streetstyles – #verasdamer har styr på stilen:

 

Bugner din garderobe også af tøj, og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>