Under Buen 03.11.2019: Sunday blues og efterårsfarver en masse

SÅ ramte vi november måned og vi lopper stadig løs under Buen. I søndags kunne vi igen glæde os over jer max mange loppehoveder, der fandt vejen til Veras Market, hvor vi i søndags smækkede ingen ringere end Britney Spears på Soundboxen heele dagen. Og det var i sørme lige så vilde med som os – for wow et flot fremmøde, venner! Heeelt sikkert!

 

Og vi bliver vi ved med at holde Veras Market under Buen lidt endnu – hvor der altid er tørvejr og man står i ly af vind og vejr. Haps din stand til vores markeder den 17/11 til Den Nye Stil Edition, hvor vi smækker dansk rap på anlægget eller den 1/12 til årets store sæsonafslutning og juleloppe med julehits hele dagen, så du kan få tjent gode moneter på dit brugte kluns. Husk, vi er først tilbage igen under Buen til april! Og ellers kom forbi til et loppemekka uden lige! Måske er det her du skal købe årets bæredygtige julegaver?

 

Men, tilbage til hvad det handler om. De lækre damer fra søndagens loppe! Som altid sportede i top god stil, og især de blå toner og efterårsnuancerne var i høj kurs. Få højdepunkterne lige her.

 

Kærligst,

#verasdamer

 

Baby, baby blue

 

@teakeis

 

Teas outfit skriger søndagsmood. Vi er vilde med det laid back look og den fineste pastelblå jakke! Taske, tørklæde og bøllehat er jo så cute.

 

@karolinebentler

 

Flotte Karoline solgte ud af sin tydeligvis cool garderobe til søndagens loppe. Vi er vilde med farvekoordinerede outfits – og det er jo for sejt med kombinationen af dynejakke og fløjlsbukser!

 

Få Karolines stil på verasvintage.dk: 90’s Diesel Dun Jakke // Fløjls bukser // Palladium Sneakers

@kimieschubert

 

Der er smæk på farverne hos Kimie. Vi elsker de fine glimmer bukser og de brandvarme sneaks, der lige giver kulør til outfittet.

 

@nadialwilches

 

Hurra for en drømmejakke. Der er top 90’er lækkerhed over Nadias outfit. Converse, light wash jeans og cool bomber – en sikker vinder <3

Få Nadias stil på verasvintage.dk: Vintage bomber // Roxy Jeans // Asics Sneakers

 

@emmasoflarsen og @emiliebriting

 

Emma og Emilie er for cute i søndagsuniformen. Der er lækre dynejakker, sporty pants og nice sneaks på menuen.

 

Falling for fall

 

@det.jojo

 

Orange er den niceste farve til efteråret og 2x orange er dobbelt så godt! Og så er den grønne jakke jo bare en fed, farverig kontrast.

 

@pammathilde og @mariafantino

 

Maria og Mathilde var også forbi loppefesten i søndags. Vi er ret vilde med efterårslooket, der tæller lækre boots, ternet nederdel og cute skuldertaske.

 

@katrinamaria_ og @louisemadsen

 

Katrina og Louise var klædt lækkert på til at sælge deres garderobe-godter all day long. Og de kører ret vild matchy efterårsstil i de dejligste brune farver!

 

Få Louises stil på verasvintage.dk: Uldfrakke // Light Wash Jeans // Reebok Sneakers

 

@klarazacharias

 

Yes! Klara er på ingen måde bange for at blande print – og vi elsker det! Så nice med den unikke nederdel over de ternede bukser. Og så er lag-på-lag lige i årstidens ånd.

 

De her seje damer var gået all in på læderfronten. Det kan altså noget! De viser ret sejt, hvordan man styler både den korte og lange model.

 

Har du brug for endnu mere lækker brugt-inspiration? Så tjek vores tidligere oktober streetstyles – #verasdamer har styr på stilen:

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på Facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>