Under Buen 13.10.2019: Flotte loppegutter og masser af vinter vibes

Vi kan ikke få armene ned over alle jer flotte damer og gutter, der lagde vejen forbi vores mande- & dame tøjmarked under Buen i går. Et kæmpe tak til alle, der kom forbi i allerbedste søndagsloppestil og shoppede brugte sager hos alle standholderne og i Veras stand. Vi havde det virkelig optur over at se alle jer fabelagtige seje damer og flotte gutter. Se hele galleriet fra i søndags her. <3

 

Allerede nu på søndag kan du igen få dit brugt-fix på Veras Market under Buen. Vi giver den gas i allerbedste Spice Girls stil. Vi skråler med på alle de bedste bangers som “Wannabe”, “Spice Up Your Life” og “Stop” mens vi lopper løs. Læs meget mere om hele loppefesten på Facebook, og så ses vi jo på søndag, ikk’? Og husk det regner aldrig under Buen. <3

 

Tilbage til jeres optur søndagsstil! Vi var nemlig helt helt på toppen over jeres dejlige humør og sprøde outfits. Vi har fundet nogle af de hotteste outfits frem – læs med nedenfor og få max efterårsinspiration til det perfekte søndagsloppeoutfit.

 

Kærligst,
#verasdamer

 

Vinter vibes

 

@asta.iris

 

Wauw, siger vi bare! Asta har et totalt gennemført vinterlook i den sprødeste frakke. Vi er vilde med pelskanterne, og især tørklædet er lige prikken over i’et.

 

@fridamunch

 

Keep it simple. Flotte Frida har på helt perfekt vis, kombineret en lækker lilla striktrøje med den sejeste statement frakke i slangeprint. We love it<3

 

@annet.cocco

 

Hold da op, hvor har Annet formået at knække koden til det perfekte søndagsoutfit i oktober måned. Pink sweats, vest, og ikke mindst, den sejeste bøllehat og en cool termojakke til lige at holde på varmen. For slet ikke at tale om støvlerne!

 

@marysmokefire

 

Hvis du føler dit outfit er lidt for mørkt, så gør som Marie – pift det hele op med de sejeste, farverige muleposer i varme toner. Vi elsker hun lige har koordineret det med en lækker leopard taske og orange skovmandsskjorte.

 

@fridabreddam

 

Frida er gået all in på de varme toner, og vi har mega optur over det. Selvom vejret er ved at blive koldere, behøver outfittet jo ikke følge med, vel?

 

 

Loppevennerne indtog Buen

 

@nataschafananda @colour_spice og @rebecca_rayan

 

Der er virkelig ikke noget bedre, end at tilbringe søndag i selskab med dine veninder. Og så er det bare endnu mere optur, når der er fuld smæk på farverne.

 

 

@astahelveg @alberteknabe og @alexander.sym15

 

Hold det helt klassisk med sprøde efterårsfarver, som disse tre loppevenner også har gennemskuet<3

 

 

@johanhasle

 

Top nice efterårs outfit og i de lækreste farver – vi elsker det.

 

 

@agnes_winter og @twinsister.von.e

 

Flotte damer – I beviser gang på gang, at I har de sprødeste garderober.

 

 

Nedtonet og klassisk. Vi elsker det rå look med mørke farver og statement pieces.

 

 

You can never go wrong with a classic. Disse to dejlige loppehoveder har fundet den klassiske vintage overgangsjakke frem.

 

 

@josephinesparsoe @mathiasnordahl

Vi elsker hvordan Mathias har matchet sin hat med sin jakke, it’s all about that beige. Josephine kører den helt klassiske grey on black og vi er vilde med det, vi er så begejstret over dynvesten til det outfit.

 

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på Facebook.

 

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>