Under Buen 15.09.20: Flotte farver, lag-på-lag og genbrugsgutter

Nu er endnu en weekend forbi og selvfølgelig tilbragte vi søndagen under Buen til Veras Market! Et kæmpe tak til alle, der lagde vejen forbi og hyggede hele dagen i bedste loppe stil. Nåede du ikke forbi denne søndag? Så er vi tilbage allerede nu på søndag d. 22 september (og faktisk HVER søndag frem til november!). Denne gang disker vi op med en genbrugs og interiør edition. Læs meget mere om loppefesten her. Det er altså ikke kun lækkert kluns at hente, men også møbler, plakater og nips i alle afskygninger. Optur, ikk’?

 

Men lad os spole tilbage til det essentielle – søndagen med alle jer fantastiske loppegæster. Vi er nemlig helt på toppen over jeres dejlige humør og sprøde outfits. Tjek det fulde galleri ud fra dagen, eller læs med, når vi fremhæver de skarpeste Veras damer og mænd i vores streetstyle.

 

Kærligst,

Veras Damer

A Splash Of Colour

@leatolstrup

Denim, pels, tern, hat. Too much? Never! Wauw, vi elsker damen i dette flotte outfit. Og genial detalje, når bøllehatten lige matcher jakken. Gennemført <3

 

 

@gertrudscheutz

Farver all the way. Denne skønne dame spicer sit outfit med en kæmpe farvefest af en jakke og en vildt fed taske. Det gør bare vores humør endnu bedre – ja tak!

 

@annamweinreich

Pastel perfect match! Skønne Anna er gået all in på lilla og vi elsker det. Selv kassen matcher, det går jo lige i hjertet. Tjek Veras lillesøster Viola Vera – hun er mindst ligeså tosset med pasteller som Anna.

 

Nye varer i Veras webshop

 

#VerasMænd

@oscarkraft

Temperaturerne falder og Oscar fyrer op under et top lækkert outfit i efterårets farver. Vi er vilde med lag-på-lag. Det er ikke kun praktisk varmt, men ser også vildt godt ud. Også de der grønne sneaks, der lige pifter det hele op. Optur!

 

@jacob_h_christiansen

Far og søn på søndagstur – vi er vilde med at se flere mænd på markedet. Og disse to gutter kører en casual, men lækker stil. Vi ser en fremtidig fast loppegænger i den unge gut – så cute jo <3

 

@williamzouzou

Kæmpe high-five til alle de mænd, der shoppede løs under Buen i søndags. Vi er vilde med jeres stil! Se bare hvordan søde William bærer et afslappet søndagsoutfit -armyjakken er jo så pæn, altså.

 

 

@adamholm og @oscarjerichau

Okay, okay. Adam og Oscar lagde vejen forbi Veras i søndags for at sælge ud af deres lækre garderober. De vildeste optursmennesker altså! Også kører de endda max god stil – se bare, hvordan både solbriller og hatten giver prikken over i’et.

 

Girlfriendcrush

@majakrog_ og @mira_henriksen

Er det i virkeligheden noget bedre end søndag i selskab med din veninde? Se de to smukke damer, Maja og Mira, der sporter næsten ens sneaks til deres fine outfits.

 

@nannakjaer og @tulleeer

Blomster kan pifte ethvert outfit op, uanset om man er til mørke rolige nuancer eller går all in på farverne. Så cute og matchy uden at være for meget.

 

@nomirotem og @lunastenderup

Flotte damer – i er et levende bevis på, at vesten bare er efterårets it-item. Og to veste på én gang er bare bedre end én <3

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

 

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>