Under Buen 17.11.2019: Loppefest med dynejakker ad libitum

YES! Vi kan slet ikke få armene ned over, hvor svedig en loppefest vi havde i søndags. Der var skruet max op for den-nye-stil-toner og den lækre søndagsstemning. Vi er så glade for, at I tager Veras-universet til jer og er med til at bekæmpe tøjspild ved at købe brugte lækkerier.

 

Den 1. december er vi tilbage under Buen med et brag af en sæsonafslutning og vi stiller op med det helt tunge juleskyts. Det er 1. søndag i advent og den helt perfekte måde at skyde julen i gang.  Skal du starte december med lidt ekstra plus på kontoen? Så haps en stand til markedet den 1. december. Psssst! Følg med på vores Instagram, hvor vi har masser af julekonkurrencer i ærmet hele december.

 

Fra januar til marts 2020 rykker vi ind i Nørrebrohallen. Tjek alle vores events ud på Facebook lige her. Og signer du dig op til vores nyhedsbrev, får du mulighed for at købe en stand 24 timer før alle andre. Optur, ikk?<3 Du kan også klikke din stand hjem til første marked i januar lige her. 

 

Er du lidt nysgerrig på, hvordan man klæder sig ret svedigt på en ellers kold november dag? De her top stilede #verasdamer er vildt god inspiration til næste gang du skal på loppe, 1. december. Se med i streetstylen nedenfor eller se det fulde galleri på vores hjemmeside.

 

Kærligst,

#verasdamer

 

A pastel pretty winter


Smukke Mathilde @mathildehytte er gået all in på de lyserøde toner. Den bamsede jakke og de fineste rosa lokker er for cute altså! 

 


Vi kan kun blive i godt humør, når vi møder et så fint pastelmekka som Clara @claraloewenstein præsenterede i søndags. Vi er vilde med det <3  

 

 

Liv @luksusitaliener er hoppet i det lækreste sæt. Findes der en mere optur måde at holde sig varm på hele vinteren? Nej, vel! Toppet med en Prada taske og et par fede New Balance, bliver det ikke meget bedre. 

 

 

De her to søde damer, Johanna @johannalundum og Julie @_juliedamm_, har skruet op for pastelfarverne. De matchende huer er for cute og bestemt et musthave til den kolde vinter <3 

 

Haps en brandvarm jakke fra Veras webshop:

 

Varme loppehjerter


Der er ingen kolde fusser til de her seje loppemennesker. Zara @zarahgyr og Viktor

@viktorrayoksborg rocker deres flyverdragter for vildt – vi er i hvert fald top misundelige!

 

 


Esther @esthercollinrossberg har knækket koden til det perfekte søndagsoutfit. Der er bamsestøvler, fleece og dynevest! What’s not to like? 

 

 


Vi har lyst til at begrave os i Carolines @carolinestordal lækre vinterjakke. Den er alt hvad vi drømmer om på de kolde, langsomme morgener <3

 

 


Victoria @victoriastahll og Lise @liseerefsgaard kører 90’er stilen 100 procent. Der er hvide sneaks, lightwash bukser og lækre veste. Vi har optur over den sporty stil og de seje damer pynter Buen maks!

 

Sandy @sandy.maddison og Coco @cocomaddison var så cool under Buen i søndags. Vi elsker deres seje jakker, og savler både over den oversize trenchcoat og pink dynejakke <3 

 

De bedste søndage er på loppe med sine veninder! En helt flok #verasdamer – @amalieisskov, @bandittenbill og @dinedyekjaer, der har helt styr på stilen. Vi tæller i flæng lækre jakker, cool sneaks og en alt for nice bøllehat! 

 

Har du brug for endnu mere lækker brugt-inspiration? Så tjek vores tidligere streetstyles – #verasdamer har styr på stilen:

 


Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her.
 Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>