Under Buen 20.10.2019: #verasdamer i spicy efterårskluns

Jaaaaaa! Buen vrimlede med spicy #verasdamer, da vi i søndags afholdt den sprødeste Spice Girls loppe. Vi er så taknemmelige for alle jer flotte loppehoveder, der søndagsloppede til velkendte toner og brandvarme priser. <3

 

Hvis du ikke fik indfriet dine loppelyster, stiller vi trofast op til endnu et Veras Market under Buen allerede nu på søndag den 27. oktober i både Odense og i København. Under Buen er skruer vi en helt fantastisk playliste sammen med dine yndlings disneyhits fra 90’erne og 00’erne, mens du kan shoppe brugte genbrugsgodter fra alle de flotte standholdere. Følg med i hele festen på Facebook lige her. I Odense, åbner vi op for kæmpe loppefest i Storms Pakhus fra kl. 11-16, der er heeelt udsolgt af stande – find din stand til næste ledige marked her.

 

Men skal vi lige skrue tiden tilbage til søndagens loppe? For I var som altid hoppet i knivskarpe outfits, som vi zoomer mere ind på i dagens streetstyle. Vi kan aflsøre, at der var jakker på menuen. Så stay tuned for søndagens highligst eller se det fulde galleri lige her.

 

Kærligst,

#verasdamer

 

50 shades of beige

@majafoss

 

Wauw! Vi kan slet ikke få armene ned over denne fantastiske jakke. Og så bærer Maja den jo bare for nice med matchende tørklæde og skuldertaske.

 

 

@alfa_banggg  og @anna_richelsen

 

Fanny mestrer om nogen farvekoordingen med de fedeste, beige items. Mega lækkert. Og Anna er gået all in på cowgirl-stilen, alt for optur altså!

 

@sallyrissel

 

Er du på udkig efter dette års vinterjakke? Så tjek det her outfit ud. Sally sporter den sprødeste kombination af vest og jakke – og ret optur at både sko og vest matcher! <3

 

Jacket of attention

@sophielandrews

 

Vi kan næsten ikke få øjnene væk fra den her neon-sag. Vildt sej. Sophie, du skal nok få mange lange blikke i den her jakke!

 

@missklintoe

 

Denne seje dame forstår at spice sit outfit med en drøm af en jakke. Vi er vilde med kombinationen af lyserøde toner og brændte nuancer <3

 

@hancollings

 

Sæt går man aldrig galt i byen med – og vi er så nede med tern. Desuden er farverne jo bare helt perfekte til efteråret.

 

@mathilde_maktabi

 

Endnu en jakkedrøm! Vi må indrømme, at vi er lidt misundelige på Mathilde, der tropper op i det fineste søndagsoutfit med lækre detaljer.

 

 

@lillianscott

 

YES! Endnu en sej dame, der sporter tern til UG. Og så spiller det bare maks med huen, vildt cute!

 

Venindehygge til søndagsloppe

@mathilde.haslund og @frederikke_moerk

 

Findes der noget bedre end søndags-loppis med din veninde? Nej vel, Mathilde og Frederikke ser knivskarpe ud i lækre jakker og lynhurtige sneaks.

 

@sirihammaren og @a_rask_h

 

Der er styr på stilen hos Siri og Amalie, der så fint matcher i army jakker og loose-fit denim jeans. Vi er fan <3

 

 

Har du brug for endnu mere lækker brugt-inspiration? Så tjek vores tidligere streetstyles – #verasdamer har styr på stilen:

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på Facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>