Under Buen 22.09.2019: Loppefest med mønstermiks og fuld fart på farverne

I søndags var Buen ikke bare fyldt med lækkert, brugt tøj, men vrimlede også med fantastisk boligtilbehør. Det blev nemlig loppet nips og dimsedutter i lange baner! Tusind tak til alle, der kom forbi til vores interiør og tøjmarked – som altid er det max optur at se alle jer flotte loppehoveder under Buen.

 

Allerede i på søndag kan du igen få dit brugt-fix på Veras Market. Vi giver den gas til et helt udsolgt Bingo Loppe søndag. Det betyder musikquiz fra 11-12, sprøde numre og lækre genbrugs-gevinster. Læs meget mere om hele fornøjelsen på Facebook og så ses vi jo bare på søndag!

 

Du husker måske vores streetstyle fra sidste uge, hvor farver, lag og genbrugsgutter var i højsædet under Buen. Traditionen tro dedikerer vi et ugentligt indlæg til de hotteste outfits fra Veras Market. Se det fulde galleri fra i søndags eller læs med nedenfor.

 

Kærligst,

#verasdamer

 

 

 

Et virvar af lilla-godter

@laerke_victoria

Lilla var et kæmpe hit under Buen i søndags. Flotte Lærke er gået all in på lilla med både strikkjole og glimmer-jakke, som i øvrigt er et mega sprødt statement piece.

 

@estherthorsen og @selma.marstrand

Den perfekte søndagsaktivitet er en tur på loppe med sine veninder. Selma og Esther er også med på den lilla-bølge med lilla buks, øreringe, hårelastik og bluse. Maks gennemført altså!

 

 

Nye varer i Veras webshop

 

 

Genbrugsgutter

@_mat.ka

Vi er vilde med sæt! Og kan slet ikke få armene ned over det her fantastiske af slagsen. Og Mathias rocker det jo ethundrede procent. Hvis du nogensinde vil af med det Mathias, står alle #verasdamer klar <3

 

@augustersej

Hurraaa for flere flotte fyre under Buen! August i midten sporter en blød trenchcoat, finurlige sokker og lag på lag strik. Og se lige – den gule farve i sokken går igen i undertrøjen, der også er gul. Også elsker vi bare det ægte bromance øjeblik dette billede jo tydeligvis er <3

 

@oskargrundestrup

Vi burde alle eje en jakke som denne. Smukke Oskar rocker den fineste perlejakke med de vildeste detaljer. Og se lige hvor gennemført at skoene matcher bukserne. OPTUR.

 

@nomiroterm og @orlaengstrom

De her to flotte mennesker går all in på 50 shades of Blue med baggy pants og hurtige sneaks. Og når man så lige matcher sin pose, ja så er Veras i dén grad fan <3

 

Fuld smæk på farverne – især gul og grøn hitter

Sikke en farvefest Viola har med sig – gul og grøn og mønstermiks i en stor herlig farveladefest. Og se lige den perlekæde <3 Du kan tone det lidt ned med et par rolige hvide bukser og matchende sneaks, som Viola her.

 

@morgan_mathilde

YAS! På med farverne, selvom temperaturen falder. Det kan aldrig blive for meget. De smukkeste farvede strømpebukser er den perfekte kombo med den blå nederdel og stribede strik, som også har nøjagtigt den samme blå farve i sig som nederdelen. Gennemført! <3

 

 

@millerosendahl

Farver pifter ethvert outfit op – se bare Mille med den fineste jakke i tern i gul og grøn. Genialt til lige at pifte et par denim bukser op <3

 

@luciaenola og @theamodigh

De her to flotte damer har knækket koden til det perfekte søndagsoutfit i september. Lange stament frakker i lyserød og gul/grøn, loose pants og sprøde sneaks. Og se lige hvordan damerne med sikker hånd begge har mikset mønstre på hver siden måde. Så fint jo, og meget underspillet matchy-matchy.

 

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>