Under Buen 25.08.2019: Indian summer bød på lækre sommerstænger

Vi bøjer os endnu engang i støvet over en fantastisk loppesøndag. Tak for en dag med høj sol, lækre stande og brugte godter – og hvor var vi glade for at se så mange, både mænd og damer! Kæmpe thumbs up til jer.

 

Ses vi måske igen allerede på søndag, hvor vi er tilbage med årets Beauty Edition? Her hiver standholderne deres flotte garderober med som vanligt, men også parfumer, make-up, lakker og andet dullelir, som du kan shoppe for en slik. Optur, ik’?  Læs mere om hele i eventet på Facebook.

 

Sidste søndag var sommeren for alvor vendt tilbage under Buen, bedst som vi troede det hele var forbi. Men næh nej! Frem piblede de sødeste loppegæster og standholdere i deres fineste sommeroutfits – ligesom 18. august, hvor der også var dømt sommer og pastelfarver under Buen. Lige her har vi udvalgt de mest iøjenfaldende #verasdamer fra i søndags – læs med og få inspo til næste søndags loppeoutfit. Det kan også være, at du kan spotte dig selv i det fulde galleri her.

 

Kærligst,

Veras damer

 

Det helt perfekte outfit til sensommeren. Pastel og beige er en sprød kombination, og der er så god sammenhæng mellem sko og jakke i dette outfit.

 

Vidste du, at Veras har sin helt egen perfect-pastel lillesøster, Viola? Følg med på insta, når Viola smider nye lækre varer på webshoppen.

 

Grøn på grøn holder 100p! Og hos Veras er vi vilde med mænd, der rocker en taske!

 

De to skønne damer har klædt sig perfekt efter omstændighederne; sommerligt, praktisk og stilfuldt!

 

Det er overhovedet ikke slut med de korte ærmer! Og se lige denne lyserøde sag – vi synes, at det er et hit!

 

 

Wow! Det her outfit giver os lyst til at hoppe direkte på en flyver mod det græske og tyrkis blåt hav. Heldigvis er den danske sommer hos os lidt endnu!

 

Den perfekte søndagsaktivitet er og bliver en loppetur under Buen. Top den med din bedsteven og det bliver den perfekte kombi!

 

Ericka Jane havde taget sin søde veninde under armen, og de fik sammen solgt ud af deres garderober. Vi er vilde med, at vi stadig kan lufte vores stænger og de to skønne damer kender finten med at smide en sweater på, for at holde varmen. Smart!

 

Billedet her er et perfekt bevis på, hvor meget et par solbriller kan gøre for dit outfit. Så cool! Og det er heldigvis ikke slut med solbriller endnu, vi kan bruge dem langt ind i efteråret!

 

Vi bliver SÅ glade, når Buen er fyldt med loppegæster til en omgang søndagsfest! Tak og på gensyn <3

 

Vil du se mere? Der er endnu flere billeder at finde i vores galleri på vores hjemmeside lige her.

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>