Fuld smæk på farverne, mens vi lopper i alt slags vejr

Wupti! Så var Buen endnu engang fyldt med glade loppehoveder. Denne søndag var ingen undtagelsen og vi stod trofast klar med brugte loppegodter fra byens bedste garderober fra 10-15, under vores yndliings loppe-spot Buen. Buen er nemlig genial til loppe hele året rundt – om foråret får vi ikke solskoldet vores næser af den skarpe forårssol, om sommeren får vi ikke solstik – eller drukner i skybrud – og om efteråret samt vinteren er det bare med at hoppe i det varme kluns, også kan der altså sagtens loppes året rundt.

 

Taget på Buen fungerer nemlig som en rar beskyttelse i aalt slags vejr. Riimelig optur, hvis vi selv skal sige det!

 

Hvis du ikke fik nok i søndags, er vi allerede klar til endnu et marked søndag den 3. november, hvor vi skruer maks op for Britney og smækker pop-prinsessens hits på Soundboxen. Læs mere om begivenheden på Facebook. Har du lyst til at tjene lidt ekstra lommepenge på dit brugte guld? Så hop ind på vores hjemmeside, der er stadig ledige stande til på søndag, eller vores to markeder i november og sæsonafslutningen 1. december!

 

Men er I klar til ugens streetstyle? Vi fik snapshottet en masse lækre #verasdamer til markedet i søndags, og vi vil dele deres maks lækre stil med dig! Hop ind og se det fulde galleri, eller få højdepunkterne lige her.

 

Kærligst,

#verasdamer

 

Et strejf af grøn

@emmafraklassen

 

Der er skrald på farverne hos denne seje dame, og vi elsker kombinationen af tern og neonfarver. Perfekt til de grå dage!

 

@astridtoftbreum

 

Vi elsker dynejakker og tjek lige en sprød farve! Og den cute bøllehat og de brandvarme bukser er altså også max cool.

 

Farverige loppevenner

Yes, yes, yeeeees! Se lige et farvemekka – vi kan slet ikke få armene ned over, hvor nice I ser ud. Detaljerne spiller maks med hurtige briller og cute hårelastik. Og dyrk lige de frynsebukser….

 

@salimamadsen og @sophiekathrine

 

Vi er vilde med den retro 90’er vibe som de her damer sporter for vildt. Både strik og nederdel er spot on!

 

@rmstitanic69

 

Lange jakker, brede bukser og lædersko er altså et hit. Vi elsker den ternede frakke, der matcher efteråret så fint. Men den lysegrønne skønhed er altså heller ikke til at stå for <3

 

@stagemarie og @karlakrarup

 

De fede sneaks spiller maks hos de her seje damer. Se hvor let det spicer hele dit outfit – optur, ikk’?

 

A little grey never hurt nobody

@siridennyemand

 

Søde Siri rocker lag-på-lag stilen til perfektion, og det er bare for cute med de lyserøde nuancer.

 

@dandanidani og @carlaloa

 

Findes der en bedre søndag end på loppe med sin veninde? Nej, vel? Og vi må lige sige, at vi er ret forelskede i den dejlige, pelsede sag, Carla rocker.

 

@emiliehvid

 

Wauw! Seje Emilie er så sprød med de ternede strømpebukser og matchende bluse. Så fed inspiration til de kolde måneder – og såå nem en måde at pifte sit vinteroutfit op på. Så skal vi bare lige høre, hvor de strømpebukser er fra..?

 

Vi er maks glade for at se alle jer genbrugsgutter, de bevæger sig ud på Veras Market søndag efter søndag. Vi håber på, at se jer meget mere i fremtiden, for I pynter sgu under Buen <3

 

Har du brug for endnu mere lækker brugt-inspiration? Så tjek vores tidligere oktober streetstyles – #verasdamer har styr på stilen:

 

 

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på Facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>