Under Buen 29.09.2019: Efterårsstilen er blå, beige og orange

I søndags var atter brandvarm på loppefronten, og det vrimlede med glade loppefolk under Buen, som – heldigvis , for det regnede jo lidt i søndag – er overdækket. Vi diskede op med musikbingo undervejs og tre seje #verasdamer løb med de sprøde gevinster. Tusind tak til alle jer, der shoppede brugte godter og dansede til den søde musik sammen med os. Det var en kæmpe fornøjelse!

 

Allerede på søndag kan du igen give den gas til loppefest under Buen. Den 6. oktober går vi all in og byder velkommen til Absolute Music Edition. Det betyder, at du kan lytte til de største hits fra vores allesammen favorit CD’er og shoppe brugt i over 80 forskellige stande – for markedet er heelt udsolgt. Læs mere om hele loppis-dagen på Facebook.

 

I sidste uge var der fuld fart på farverne under Buen. Traditionen tro præsenterer vi i dag de dejligste damer og mænd fra gårsdagens marked, der bød på alt fra hidsig orange klassisk beige. Tjek det fulde galleri fra dagen eller spot god-stil i vores streetstyle.

 

Kærligst,

Veras damer.

 

Orange is the new black

@io_la og @thomas

Det her må være et match made in heaven. To opturs-loppegæster, der matcher efteråret og hinanden helt perfekt i orange og brunlige nuancer <3

 

@olivergruber_ og @natashanakou

Smukke Natasha sporter en klassisk frakke i den fineste farver, endda med matchende taske! Det hele på en bund af hvide sneaks, som går så fint igen hos Oliver. Win-win.

 

 

Wauw en efterårsdrøm lige dér. Den orange farve passer perfekt til årstiden, men er så optur, at man slet ikke skal tænke på grå og kedelige dage. Og ret cute, at der lige er en matchende stribe på skoen <3

 

Beige and classic

@annaholyovhelverskovp og @bellistallulah

De her to damer er hoppet i det ideelle søndagsoutfit. Både comfy, varmt – og ikke mindst fash! Der er styr på detaljerne med tote, crossover taske, finurlige hårspænder og lækre hoops. Kæmpe fint.

 

@albertesolgaard og @ceciliesode

Til efteråret bør vi alle eje en beige jakke. Alberte og Cecilie viser, hvordan man sporter dem på aller bedste vis. Og endda med et lille pop of color, det giver altså lige lidt points herfra. At koppen matcher den lyserøde trøje er jo det ultimative lykketræf. Jatak.

 

@carolinem_ller

En beige strik er et musthave. Og Caroline har fat i den lange ende ved at spice den op med en sporty vest, der er i kontrast til den smukke, lange nederdel.

 

@jravenarki og @softhestylist

 

Der er knald på farverne hos de her to seje damer, som er iklædt klassiske fund fra top til det. Både bukser og blazere er en evergreen, men det bliver frisket op med fine farver. Og dén perletaske der, aaaahhh. Vi er fan!

 

Nyeste varer på webshoppen

 

Feeling not so blue

@larkereden og @retrogenbrug

Blå og gul? Ja, og det kan du SAGTENS uden at afgive Brøndby-vibes. Se bare på de to fine damer her. Lærke  kører blå-i-blå med brandvarme sneaks og den fineste orientalsk-inspirerede jakke.

 

@imywirth

 

En jakke kan gøre en kæmpe forskel! Denne seje dame pifter hele outfittet op med en alt for cool statement én af slagens i lak. Tænk at så lidt, kan gøre så meget. Optur, ikk?

 

@frederikkefoss

 

Vi har det altså ret vildt over Frederikkes fede sneaks og ikke mindst den smukke jakke. Den har jo alt vi drømmer om glimmer, blomster og tern. Fineste kombi. Og igen her – eksempel på at gul og blå altså er pænt, pænt, pænt sammen.

 

 

Har du brug for endnu mere lækker brugt-inspiration? Så tjek vores tidligere streetstyles fra september – #verasdamer har styr på stilen:

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>