Under Buen 06.10.2019: Loppe-veninder i lyserødt og beige

Vi havde absolut optur over alle, der var med til søndagens Absolute Music loppe. Som altid var i søndagsfriske på at loppe fantastiske fund hele dagen. Tusind tak til alle, der kom og hyggede til sprøde hits og perfekt søndagsstemning.

 

Nåede du ikke ud under Buen i søndags? No worries. Dit genbrugsfix er som sædvanligt at få under Buen på søndag kl. 10-15. Denne gang disker vi også op med godter for mændende, når vi afholder både mande- og damemarked. Følg med i loppe-tjuhajet på facebook. Eller hvad med loppe ALLE SØNDAGE resten af oktober? Yes, you heard right. Vi lopper faktisk løs under Buen helt frem til december, med to markeder i november og ét i december.

 

Og er du ikke mættet med et enkelt Veras-event i denne uge, så kan du komme til gratis tøjbytte på Vester Voldgade på fredag under Kulturnatten – læs meget mere om den fest lige her. 

 

Nå – tilbage til, hvad det hele egentlig drejer sig om. Selvom vi er midt i det spæde efterår, tropper I trofast op i de sprødeste outfits. Denne gang er der maks fokus på efterårsgarderoben. Se mere i det fulde galleri, eller få højdepunkterne lige her i vores streetstyle.

 

Kærligst,

#verasdamer

 

Velkommen til jakke-himlen

@mixilou

 

Når efteråret først banker på, er jakken 75% af dit outfit. Det har Mikala forlængst forstået og har anskaffet sig en drøm af en grøn jakke, der gør ethvert outfit nice. Vi er fan <3

 

@karolinemalmros

 

En frakke og dame vi kan li’! Karoline ser brandgodt ud i sin frakke – de helt rigtige farver til efteråret. Og tern, det går vi aldrig ned på her blandt #verasdamer.

 

@frederikkesophiejensen

 

En læderjakke går man aldrig galt i byen med. Gør som Frederikke og sport en længere en af slagsen hele året, og match den med en dramatisk eyeliner for et catchy look.

 

Nyeste varer på webshoppen

 

Fall Calls For Friends

@cirkelinexcille og @laerkeov

 

Intet er bedre end en omgang søndagsloppe med sin veninde! De her seje damer er maks gennemførte med loose-fit jeans, efterårsstrik og knaldrød blazer. Og se lige hvordan øreringene matcher blazeren – win-win!

 

@violaambo og @tille.mortensen

 

Okay, okay – de her damer er også ret så stærke i deres jakke-game. Violas brune laksag er jo to-die for. Og så er brunt og grønt jo bare en sprød kombi, især så fint når venindens brune bukser matcher Violas brune jakke. Jatak.

 

@sstougaa og @amandadamtoft

 

Igen er den brune lak jakke en vinder – aner vi en populær jakketrend komme snigende? Og dét, der især fanger os ved damerne er deres kæmpestore fyldte indkøbsnet. De er garanteret fyldt med flotte loppesager, og det er et kæmpe plus at huske sit eget net hjemmefra, så sparer vi plastikposerne væk. Det er god stil.

 

All About The Beige

@kirstinekattenhoej og @stineoerbaek

 

De her fineste damer matcher jo fra top til tå. Det spiller 100% med kombinationen af beige og lyserød. Så cute.

 

@katrinemadsen

 

Endnu engang den fineste kombi mellem beige trenchcoat og en lyserød skønhed – og så endda med blomster. Bemærk, at damen har puttet en varm strik indeunder kåben – så duer den nemlig også hele efteråret. Det vil vi selv huske!

 

@mialuckow og @selmaoeder

 

Lag på lag må utvivlsomt være efterårets største trend. Mia og Selma ser så sprøde ud med buks under kjolen begge to – og dyrk lige Mias solbrille og scarf-game. Er du vimmer for en søndagsstil <3

 

Har du brug for endnu mere lækker brugt-inspiration? Så tjek vores tidligere streetstyles fra september – #verasdamer har styr på stilen:

Bugner din garderobe også af tøj og er du klar til at gå en grønnere livstil i møde? Shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk også altid at holde dig opdateret med kommende markeder tæt på dig på facebook.

 

Køb din stand 24 timer før alle andre. Sign dig op til markeds-nyhedsbrevet i dag og vær’ den første til at få besked om nye markeder. 

 

Vil du hellere bruge din fri-søndag på noget andet? Så er det heldigt, at du på et splitsekund kan komme af med tøj du ikke længere bruger, få udbetalt point for værdisummen af tøjet, og med point shoppe nyt, brugt tøj i Veras. Læs mere om tøjbyttekonceptet lige her eller besøg os i vores butikker i København og Odense.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>