Under Buen 11.08.2019: Neon og brunlige nuancer

Modeugen har nået sin ende, men det har modesøndagene under buen ikke, kan vi lige love jer for! I søndags var endnu en magisk loppedag, og endnu engang har I bevist, hvor Københavns lækreste loppecrowd befinder sig om søndagen.

 

Sensommeren er over os, og det ses i gadebilledet – især under en lidt gråvejrsdag som vi havde os her i søndags. Men det stopper jer ikke fra at stråle som solen med store smil, friske farver og sjove print. Så der er ingen fare på færde ved at sommeren aftager, fordi vi har i dén grad fået nyt gåpåmod til efteråret. Vi har her udvalgt nogle af dagens mest iøjenfaldende looks – se hele galleriet fra markedet her.

 

Og ses vi så i weekenden, hvor vi både afholder gratis tøjbytte- og totebagmarket på Naturhistorisk Museum lørdag samt søndag – og Karaoke Edition på søndag under Buen, hvor vi smider alle de mest populære sing-a-long hits på Soundboxen? Hop i dit mest modige outfit, og bliv spottet af vores fotograf – så ender du her på siden i næste uge. Psst: Har du alt for meget lækkert kluns, du gerne vil sælge ud af? Haps en stand i dag og tjen nemme moneter mens du loppehygger.

 

Tilbage til det, det handler om – Københavns lækreste loppere!

 

Kærligst,

Veras damer

 

En helt igennem genial balance af efterårets underspillede toner og neon: leo og skrigende farver. Og vi er ret så misundlige over fundet af de gule sandaler – haps!

 

 

Seje, islandske Karin besøgte os i søndags. Vi elsker mixet med morfars aflagte vest og shiny SaksPotts neonbuks. Go Island!

 

 

Genialt mix af forskellige stribede teksturer og farver på altid flotte Carla <3

 

 

Sæsonskifte behøver ikke betyde, at man skal gå ned på farver eller smide ens sommersager væk. Gør ligesom denne fine dame: brug din sommertop med en langærmet tee under, og forlæng dit tøjs levetid. Easy peasy beautiful.

 

 

God stil og søndags-loppe-hygge med dine bedste veninder: this is what Veras Market is all about <3 Og den seje dame i neon er den samme som med leofrakken øverst i galleriet – nu med de nye sko på! Yees baby!

 

 

En flettaske og armyjakke perfekt match i samme toner.

 

 

Hawaii-skjorter, sol og en matchende kaffekop kan ting. 

 

 

Store, smukke øjne er jo altid mega trendy, ik’? Ej, vi dør simpelthen over dette lille menneske. Hvis der var en konkurrence om vores hjerter, ville han vinde.

 

 

 

Det klassiske efterårs-outfit: Lag på lag på lag, og de sorte baggrundfarver gør at nederdelen virkelig træder frem. 

 

 

Der er ingen regler for hvor mange forskellige farver man kan mikse. Disse to piger er et glimrende eksempel på man kan hvad man vil. 

 

 

 

En rigtig bra nordmand! Vi elsker de brunlige nuancer og 90’s viben. Heya Norge! 

 

 

Pink on pink. Det altid safe at tage samme farve på fra top til tå og endda matche det med sine sneaks. 

 

 

Vi har de absolut hyggeligste loppere <3 

 

Endnu engang, tusind tak for i søndags venner! Vi ses allerede på søndag d. 18 igen, eller se alle datoer for Veras Market under Buen her <3

 

Vil du også sælge ud på Veras Market under Buen, så klik en stand hjem til næste ledige marked i august – det er lige her det sker.  Få besked direkte i indbakken, når nye stande sættes i salg via nyhedsbrevet, du kan tilmelde dig her.

 

1 kommentar
  1. Jeg synes at det er en virkelig god idé og der, er noget for alle ( er der også noget til store kvinder) det håber jeg
    Held og lykke fremover
    Mvh Tina 🤗🌟🌻🌹🍀🥀🌼🌀🌺🏵️💮☀️

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>