Få looket: 47 floral forårsfund som jeg det vildt over

Jeg håber I har haft en ligeså fantastisk weekend som mig!

Det er sjældent, at den både er produktivt og afslappende på en og samme gang, og fyldt af fornøjelser og skønne folk – og jeg har set, så mange forskellige hoveder, og i den grad hygget mig. Tror også det var solen som bragede ud fra en blå, skyfri himmel lørdags, jeg hang i den så meget, at jeg gik hen og blev forbrændt i ansigtet (sygt, hvor stærk sådan en forårssol alligevel kan være!).

Der er også gået forår i den i Veras, og uden jeg skal komme med den helt store opdatering, så er jeg ENDELIG rykket 100% ud af Vendersgade lokalerne, og alt er finally faldet på plads på Nørre Voldgade. Der er en murer som skal fikse noget lager i kælderen, og en elektriker, som kommer i ugen, og ellers så jeg glæder jeg mig til at indvie det nye sted med en fest! Veras fylder jo også 1 år om en månedstid!

Vi har fået SÅ mange fine forårs-fund ind i swappen. Hver uge opdaterer jeg bloggen med udvalget i Veras, når jeg deler ud af hvordan du får Ugens Look i Veras. Jeg er selvfølgelig selv hoppet i kluns fra Veras (og som du skal skynde dig ind og swappe før de blir udsolgt – der er jo kun én af hver), og fundet en masse andre fund, som er i butikkerne nu, hvis du ikke er hurtig nok.

Hvis ikke du er så heldigt, at du gratis kan bytte dig til det som medlem i Veras (og ellers, så meld dig ind i dag, 30 dages gratis prøveperiode – og Veras tager imod og giver point for ALT tøj).

Jeg GLÆDER mig SÅ meget til bare ben, læderjakke og kjoler! Men indtil da, så bruger jeg mine kjole med jeans eller bredde bukser – fungerer faktisk også helt fint 🙂

Hermed min guide til 47 floral forårsfund:

Oversize skjortekjoler og tunika holder altid 100p

1. Kjole, Topshop //  2. Kjole, H&M // 3. Kjole, Topshop // 4. Kjole, H&M // 5. Kjole, Veras // 6. Kjole, Topshop // 7. Kjole, Monki // 8. Kjole, Monki // 9. Kjole, H&M // 10. Kjole, H&M

Stropkjole med matchende langærmet skjorter eller t-shirts under

1. Kjole, Vila // 2. Kjole, H&M // 3. Kjole, Veras // 4. Kjole, H&M // 5. Kjole, Ganni // 6. Kjole, Veras // 7. Kjole, Miss Selfridge // 8. Kjole, H&M // 9. Skjorte, Veras // 10. Skjorte, Veras

Blomstrende tilbehør som gør underværker

1. Solbriller, & Other Stories // 2. Jakke, Saint Tropez // 3. Støvler, Zara // 4. Bælte, Mango // 5. Sko, Dr. Martens // 6. Støvler, Dr. Martens // 7. Sweatshirt, Veras // 8. Sandaler, Zara // 9. Taske, & Other Stories // 10. Sandaler, Topshop // 11. Clutch, Asos // 12. BH, Ellos // 13. Sandaler, Zara // 14. Tørklæde, Warehouse // 15. Bukser, Veras // 16. Taske, French Connection // 17. Støvler, Topshop

Gulvlange skørter og transparente materialer

1. Kjole, Topshop // 2. Kjole, H&M // 3. Kjole, For Love & Lemons // 4. Kjole, Minimum // 5. Kjole, Ganni // 6. Kjole, Nelly // 7. Kjole, Ganni // 8. Kjole, Free People // 9. Kjole, Gestuz // 10. Kjole, Free People

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>