Tag Roskildeånden med tilbage til København

Jeg er stadig ikke helt kommet ovenpå Roskilde Festival. Og jeg savner det stadig. Helt vildt faktisk.

 

Udover at jeg savner at hver dag er en fest, og alt den gode musik, så savner jeg i sær det fællesskab som der blandt publikum på Roskilde. Alle er glade og alle hjælper hinanden. Der er simpelthen så meget næstekærlighed, omsorg og folk er rare og betænksomme. Jeg ved ikke om det er fordi, at alle er ‘lige’ på festivalen? Der er ingen som går op i hvor i landet folk kommer fra, hvilken baggrund de har, hvilket job de har, om de går i det ‘rigtige’ tøj, eller om de hænger med de ‘rigtige’ folk. Nej, på Roskilde har alle samme nævner, og det giver et helt andet sammenhold og forståelse for hinanden.

 

Èt af de bedste eksempler herpå er når jeg skulle i bad. I kender det sikkert godt. Man står op til en time i kø for at komme ind i et overhedt badeskur, for endnu en gang at stå nøgen i kø, for at bruge noget der svarer til en haveslange med semi varmt vand til at vaske sig i. Og det skal gå tjept, også selvom man har brugt alt for lang tid på at vente.

 

Men her er folk simpelthen så søde til at låne én shampoo, balsam, vatpinde – you name it. Folk er så dejlige hjælpsomme, og der bliver rent faktisk snakket med hinanden i køen. Det er ikke ligesom at stå i køen til Netto, hvor folk knapt nok tør kigge på hinanden, og hvis man får øjenkontakt med én, så er det næsten helt akavet hvad man skal gøre af sig selv.

 

Jeg ville virkelig ønske, at folk ville tage noget af den her Roskilde kærlighed med sig til København. Det er jo de samme mennesker som er på Roskilde som aber rundt på diverse klubber i København. Så hvorfor skal stemningen være så betydelig anderledes? Det fatter jeg ikke.

 

Nå, men jeg har samlet lidt billeder fra min uge. Jeg var i sær helt oppe at køre over lysshowet på Apollo, og da jeg er stor tilhænger af elektronisk musik, så var det også den scene hvor jeg så allermest fra.

 

IMG_0001

På vej til Roskilde med min ven Mads med pit stop på Mc D – selvfølgelig!

 

IMG_0003

Jeg er stadig meget imponeret over pantsamlernes arbejde. WOW. Jeg læste de står i kø op til 14 timer for at aflevere deres pant, og tjener omkring 200 kr i timen. Det er fandme mange penge!! 

IMG_0005

Mig og et par lækre politimænd. Top fra Stine Goya, nederdel fra Chloé, skjorte fra Monki, taske fra &Other Stories og sko fra Nike.

IMG_0004

Smukkeste himmel ved Apollo scenen.

IMG_0008

Inden pladsen åbnede. Mads spiller lækker i spotlight. 

IMG_0009

Jeg kampsveder i mit telt. Det er jo det eneste jeg hader når vejret er så godt – det er umuligt at sove!

IMG_0011

Seeeeeelfiiiiie! Sandra, mig og Mads med brækket finger. 

IMG_0012IMG_0017

Tis og blæst og sol. 

IMG_0015IMG_0018

Jeg ‘nød’ for en gangs skyld toiletterne uden træk og slip. Hold kæft det er humor det her toiletsnak. 

IMG_0022

Min dansepartner in crime Daniel. 

IMG_0023IMG_0024

Mød mennesket jeg har været sammen med dag og nat i de sidste tre uger: Min ven Jakob!

IMG_0026IMG_0027

 Pharfar og Wafande crashede pludselig en sen campfest med Kaka og Klumben. Mega sejt!

 IMG_0031

Årets Roskilde hold: Sandra med tungen, Jakob og Lea. 

 IMG_0028

Kendrik Lamar med gode ven fra gymnasiet Morten som næsten er to meter høj – hjernedød udsigt over Orange! Og sikke en fed koncert!

IMG_0032

Star struck much. Ohhhh yes! City Bois er MEGA seje jo! Her til Dj Mustard som var ALT for vild! 

 IMG_0033

Prisen for bedste tømmermænds-måltid går til Big A’s Diner! I forstår slet ikke hvor godt deres crispy chicken smager. Noget med cornflakes panering er vist hemmeligheden. Det må jeg prøve en dag!

IMG_0034

Nicki Minaj! Shit jeg døde. JEG ELSKER DEN DAME!! Også selvom hun sang playback. 

IMG_0035IMG_0036

Dixon var også en af de bedste koncerter – og generelt så er jeg bare kæmpe fan af Apollo – shit noget lys!

IMG_0010

En dag mødte jeg denne grinern mand med i hawai jakkesæt. Hold kæft vi havde det sjovt. Her mener den søde mand, at vi leger havfruer. HAHA!

IMG_0009

Jeg var en tur i H&M inden Roskilde for at købe underbukser. For der er IKKE noget bedre end nye underbukser på Roskilde. Punktum. Her fandt jeg disse mega svedige bukser til kun 70 kr. De er godt nok i deres swimsuit linie, men perfekte til om sommeren med en hudfarvet trusse indenunder. Top fra Designers Remix. 

IMG_0014

Hej flotte Adidas sponsorerede mand. Og sikke flotte og dygtige dansere han havde med sig! WOW! Jeg fik helt lyst til at starte til dans igen. 

IMG_0007

Morgenmads-badass-ness-tegn fra Jakob.

IMG_0003 IMG_0004

DEN VILDESTE KONCERT. Elektronisk og med hip hop toner. Alt for lækkert! Kan slet ikke beskrive det. Det må høres!

 IMG_0001 IMG_0002

Rimelig meget mig under hele festivalen. Foran Sputnik bar dansende med Jakob.

IMG_0016

Min bedste ven. Hr. Volt! Af hjertet tak for den bedste opfindelse!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>