Teenageminder: Søndagsfilm og lyd – Coyote Ugly

Kender I de sange, som man har uanede mængder af minder fra? Og hvor man i mere end 3 minutter inderligt ønskede, at det var muligt at tage tilbage i tiden… Bare for én dag? Lige indtil, et par minutter inde i sangen, har fået mit kick af minder, hører hvor irriterende sangen egentlig er. Og at jeg udelukkende kun hører den færdigt, fordi jeg sidder fast i en tidsbobbel, som jeg slet ikke har lyst til at slippe?

Sådan har jeg det med LeAnn Rimes med “Can’t Fight The Moonlight”. Og som for mig er lig med Coyote Ugly filmen. Og trods girl-chick-flick-niveauet er på et minimum, så er begge er altså søndags-sikker-vindere!

Jeg havde fuldkommen glemt alt om filmen lige indtil, at jeg i bilen på vej hjem fra Veras Market, hørte den i radioen… Og med ét var jeg sent tilbage til teenager-værelse, hvor jeg i al hemmelighed inderligt håbede på, at sådanne Coyote Ugly barer rent fakstisk eksisterede (og det gør de jo egentlig også…) og det skulle blive min levevej. For som 13-årig dansemus som mig, så var tanken om at forene et overbetalt job, med at stå på bordene med gode kollegaer og danse, OG endda kunne få lov til at sætte folk på plads, og sprøjte vand ud over mænd som ikke opførte sig ordentlig… Og så iklædt lavtaljet bukser, bar mave, og cowboystøvler OG cowboyhat – det var nok noget af det mest tiltallende! Kombinationen var er overstående var semi drømmescenariet.

Èn dag bliver jeg seriøst nødt til at opleve sådan en bar! Og måske bare liiiige prøve det for en aften… Dog ikke min tilstand pt.

Jeg snotter stadig som en i h….., og trods alverdens helsekost, og tilskud, så er mit hovede stadig ligeså forstoppet og mast, som en kajkage der er blevet trykket. Jeg hopper under dynen, med Kleenex på natbordet (som slet ikke er så fancy hos mig, men erstattet af en toiletrulle… Godt nok 3-lags lambi), og min overlevelsesven nr. 1: Næsespray. Jeg elsker og hader det lort, for Gud hvor bliver jeg afhængig… Men at skulle ligge sig til at sove med bihulesbetændelse uden næsespray. Unødvendig lidelse… Og jeg tror også, at jeg skal gense lidt Coyote Ugly… Mens jeg mindes om, at det aldrig er for sent at tage drastiske karriereskift. I min drøm i nat skal jeg hvert fald være en Coyote!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>