Shop ugens stil fra sporty Veronika Vera

Gå på jagt i Veronikas secondhand-univers med fokus på sporty styles og kække bemærkninger, se meget mere og find inspiration eller shop hendes stil på @veronikaveravintage.

 

 

I uge 19 dyrker Veronika, som altid, det rå, det cool og det stylede. Hun viser lidt mere hud og flasher lidt mere ben, men går ikke på kompromis med stilen – for som en ægte modediva siger: man må fryse eller man må svede, men man må ikke gå ned på stil.

 

I dette indlæg får du et lille sneak peak på, hvad der kan blive dit i det øjeblik, det rammer Veronikas feed på Insta. Derudover rammer de selvsamme varer vores online shop (her finder du dem online kl. 17.00 dagen efter de er postet på Insta) – men selvfølgelig kun hvis de ikke allerede er hapset inden da.

 

Der er kun ét af hvert item, så kridt løbeskoene! (I overført betydning)

 

 

Mandag d. 6.5

Veronika starter ugen ud med et mega fresh outfit – alle items er en boldgade for sig selv, men fungerer megagodt sammen. Her navyblå vindjakke, 440 DKK, og knælang nederdel, 350 DKK, stylet med en hvid t-shirt med regnbuestitch, 220 DKK og rå militærstøvler, xx DKK.

 

 

Tirsdag d. 7.5 

 

Militærstøvlerne går igen, 250 DKK/point, – Veronika er vild med looket af et feminint outfit blandet med noget råt. Her har hun stylet dem med en enkelt slip-on dress af mærket Champion, 330 DKK, og en langærmet stripet t-shirt fra Primark, 220 DKK.

 

 

Onsdag d. 8.5 

Selvom Veronikas stilmæssige fokus primært ligger på det sporty og det rå, er hun ikke bleg for at træde ud af tryghedsrammerne og klæde sig i all pink. Her rocker hun en pink buksedragt, 330 DKK, sammen med en pink/blå stribet skjorte, 330 DKK og sorte støvler med flæser, 390 DKK/P. 

 

 

Torsdag 9.5

Mega sprøde sneaks fra Adidas i en knaldrød, 330 DKK, stylet sammen med en strikket kjole i stribede farver, 660 DKK, og til slut toppet af med en denimdrøm af en jakke fra Won Hundred, 550 DKK, – fordi en jakke er altid essential i Danmark, selv om sommeren.

 

 

Fredag 10.5 

Veronika afslutter ugen med dette outfit som siger spar to! Ligeså klar til en tur i Kongens Have, som hun er til at flække floor efterfølgende. Bøllehatten, 190 DKK, er en klassiker i det danske gadebillede for de modebevidste, her stylet med en retro printet t-shirt, 100 DKK, og jeans fra Levis, som skaber lidt ekstra opmærksomhed til bagpartiet, 330 DKK.

 

 

Vi ses på Insta!

 

Kærligst,

Veronika Vera & Veras damer

 

 

Find Veras på Instagram, hvor du kan shoppe brugt kluns med det vuns! Tjek @violaveravintage og @veronikaveravintage ud, som gør genbrugsshopping nemmere for dig, og gå til enten @verascopenhagen eller @verasodense, hvis du dagligt vil fristes med godter direkte fra hver butik. Vores flagship konto verasvintagedk samler alt fra Veras genbrugsunivers. Følg med for lækkert kluns, højt humør og skæve indslag i hverdagen<3

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>