Shop blomster og farverede mønstre hos @ViolaVeraVintage

Viola Vera er ved at være klar til sommeren med hendes yndlings styles: vintage og secondhand! Dyk ned i Violas univers og se mange flere genbrugslækkerier på @violaveravintage.

 

Uge 19 står i forårets tegn! Viola er ved at være klar til sommer og sol, og viser dig her hendes bud på denne uges lækreste items! Hun vil vise dig de fineste kjoler og toppe, som kan styles med en god jakke eller bukser, for, let’s be honest, vi befinder os trods alt stadig i Danmark, så vi skal stadig tage forbehold for de 10 regnsvejrsdage vi også får i løbet af sommeren. Men frygt ej – Viola har din ryg.

 

Du får nu et sneak peak på de outfits som rammer alle ugens hverdage, og som kan blive dit samme øjeblik det kommer ud! Derudover rammer de selvsamme varer vores online shop (her finder du dem online kl. 17.00 dagen efter de er postet på Insta) – men selvfølgelig kun hvis de ikke allerede er hapset inden da.

 

Men husk – der er kun ét af hvert item, så du skal være hurtig! <3

 

 

 

 

Mandag d. 6.5 – Vest up!

 

Mandag kan du fingrene i denne lange kjole i blomsterprint i ægte vintagestil, 590 DKK, sammen med den fineste vest i bomuld/polyester mix, 250 DKK/P.

 

 

Tirsdag d. 7.5 – flower power

 

Tirsdag kommer disse lækre jeans fra Wrangler som sidder lige i skabet, 390 DKK, her stylet sammen med det fineste tørklæde – det klassiske alt-muligt-item, 220 DKK. 

 

 

Onsdag d. 8.5 – never not playing

 

Find dit indre sommerbarn frem, og gå på opdagelse i en lyselilla slå-om kjole, 660 DKK/P, sammen med en oversize denimjakke fra Levis, 440 DKK og sprøde sneaks fra New Balance, 330/P DKK. 

 

 

Torsdag d. 9.5 – 90’s are back

 

Gør som Viola og gør det langt og stort for at skabe et cool udtryk, samtidig med at det hele er i de fineste pastelfarver og blomsterprint. Lang skjorte fra Stine Goya, 590 DKK og nederdel, 440 DKK. 

 

 

Fredag 10.5 – high on weekend

 

Fredag er der fokus på himlens farver: en skøn slip-on kjole i denim, 190 DKK, sammen med en oversize prikket skjorte, 390 DKK. For lidt ekstra sommerstemning kan du style det sammen med støvler i frisk gul, 330 DKK, og en vintage broderet håndtaske, 190 DKK/P. 

 

Ser du noget, som du bare SKAL have? Så hold øje med Violas Instagram i løbet af dagen alle ugens hverdage <3

 

Kærligst,

Viola Vera og Veras damer

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>