Ugens favoritter fra Viola, Veronika & Exclusive

Veronika, Viola og Exclusive Style er klar til uge 20 med sprøde outfits hver eneste dag. Om du er til blomsterprint og pastelfarver, et sporty vibe eller high-end items, er der noget for dig. Hop på de respektive Instagrams, så kan du fange tøjet samme sekund det bliver lagt op! Men husk: der er kun ét af hvert enkelt item, så du skal være hurtig!

 

Psst. et lille tip: du kan med fordel slå notifikationer til på Instagram, så du aldrig går glip af de nyeste outfits!

 

 

Exclusive Style

Der er, som altid, fokus på de klassiske og elegante items i high-end kategorien i næste uge – så hvis du er ude efter kvalitetsvarer og luksus, har vi garanteret et vintage-item i gemmerne til dig!

 

Shop via @verasvintageexclusive og se meget mere! Der kommer to outfits op alle ugens hverdage med kvalitet i højsædet. Det kommer online på webshoppen dagen efter klokken 17.00.

 

 

Sporty girl Veronika

Veronika byder på endnu flere brandvarme items i næste uge, nu med forårsvibes i højsædet. Vi snakker bløde farver og bare ben i ægte cool girl-stil!

 

Shop via @veronikaveravintage og følg med på de nyeste trends! Alle ugens hverdage kommer der tre billeder op af et nyt outfit. Det kommer online på webshoppen dagen efter klokken 17.00.

 

 

Pastel lovin’

Næste uges looks hos Viola byder på farver som går i ét med naturen – æstetisk smukt og som altid fashionable! Viola er klar til at klæde dig på til sommeren.

 

Shop via @violaveravintage og se hvad Viola gemmer på til dig. Alle ugens hverdage kommer der et nyt outfit op, som du kan shoppe med det samme. Det kommer online på webshoppen dagen efter klokken 17.00.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>