Ugens loppegæst #1: Freja, 19, rejser hele vejen fra Vordingborg til Veras Market

Freja, 19 år, rejser gerne langvejs til for at komme til Veras Market <3

 

I denne uge lancerer vi i Veras et nyt format som kommer til at køre året rundt, hvor vi sætter jer flotte markedsfolk i fokus.

 

Som I måske også selv har bemærket, så forvandles Buen og Storms Pakhus på søndage til en drøm for enhver modeuge-street-style fotograf med stilfulde over-the-top lækre besøgende og stadeholdere. Jeg må ærligt indrømme, at jeg altid er fuldkommen blæst omkuld over hvor vild en stil folk rocker på en søndag! Dagen om ugen, hvor jeg troede alle chillede rundt i joggingkluns…

 

Nå, ihvert fald, så vil i Veras gerne embrace jeres flotte stil, jeres gode tips til loppeshoppe- og salg – og ikk mindst jeres tanker og holdninger til hvordan vi sammen kan gøre verden til et smukkere og bedre sted <3

 

På søndage er vi på loppejagt under Buen i København og i Storms Pakhus – på jagt efter Ugens Loppesælger og Ugens Loppegæst. Så venner, det er med at snørre de hurtigste sneaks og worke den, når du hopper forbi Veras Market som gæst, og gøre ekstra meget ud af din stand, når du sælger ud på loppe.

 

Måske bliver du næste uges udvalgte!

 

Mød Veras første Ugens Loppegæst #1 Freja på 19 er fra Vordingborg. Freja er lige blevet student og elsker at kombinere dyrere ting med billige genbrugsfund. Freja har ikke noget imod at tage for at komme med på loppe, for som hun selv siger, så ved hu er garanteret nogen hjernedøde fund med hjem i bagagen.

 

Efter et utal af genbrugs-skattejagter er Freja en rutineret loppegænger, som især kender gode tricks til hvordan hun får de rette ting, til den rigtige pris. Lær Freja bedre at kende lige her <3

 

 

 

Hvor mange gange har du været på Veras Market?

“Det er min sjette gang her på markedet. Jeg kommer lige fra sommerhus i Liseleje og tænkte – ej så tager jeg lige forbi!”

 

Hvor og hvornår hørte du første gang om Veras? 

“Igennem mine veninder og Facebook.”

 

Har du nået at finde et loppefund i dag? 

“Det har jeg faktisk – den her bomber! Jeg ved ikke rigtig hvor den er fra, men jeg synes stadig den er mega fed.”


Hvordan bruger du genbrugstøj i din personlige stil? 

“Jeg kan godt lide at mikse lidt gammelt med nyt. Så jeg køber for eksempel en dyr taske, som jeg synes er mega fed, og så køber jeg andre ting i genbrugen, og så mixer jeg det.”

 

Hvad er det genbrugstøj kan, som nyt ikke kan? 

“Først og fremmest, er det jo billigere end at købe noget nyt i en rigtig butik. Det er bare mere udvalg, hvor hvis du går ind i en butik, så er der meget at vælge imellem. På loppemarkeder, er der mindre, men et unikt og nøje udvalg af ting, som folk har købt fordi tingene var fede, og så får det lov at leve videre på loppe.”

 

Hvorfor er du vild med Veras Market? 

“Jeg synes, at der er mange fede stande og det er bare lidt mere lækkert end andre loppemarkeder. Der er flere lækre ting og så synes jeg er det er fedt, at priserne ikke bliver sat så høje. For eksempel har jeg lige købe en taske fra Daniel Silfel, som koster 1200 kr. fra ny, men her har jeg køb den til 150 kr.! Og det er jo mega lækkert!”


Hvad har du fundet på marked I dag, du har det for vildt over? 

Jeg har fundet de perfekte jeans – til 30 kroner! Helt vildt jo.

 

Hvad er dine bedste tips til at hoppe ud I genbrugsjagten 

“Jeg plejer altid lige at gå en runde inden jeg begynder at købe, for jeg synes tit, hvis man allerede har været ovre og kigge på noget i lang tid og vist interesse, men så siger at man kommer tilbage igen senere, så sælger de det måske lidt billigere.”

 

Hvad er den største fordom, som du synes, folk har om genbrugstøj? 

“Det der med at folk synes det er ulækkert, at nogle andre har gået i tøjet før. Det synes jeg, er lidt irriterende at høre på, for man vasker det jo! Det er også nogle af mine veninder, som er sådan: “Gider du købe billigt tøj?!” Men tit er det jo lækkert og meget billigere!”

 

Når du ikke er på loppe, hvor finder du dine genbrugsfund? 

“Forskellige genbrugsbutikker blandt andet Kirkens Korshær. Så ligger der en ret god genbrug nede ved mig, hvor de sælger ting sindssygt billigt, sådan 10-20 kr. for lækre trøjer.”

 

Tre ord, som gør dig mindst ligeså optur som Veras? 

“Jeg er god til at gå i mange farver! Og spotte billige ting. Og så elsker jeg mad haha!”

Følg med i Frejas liv på insta! @frejaroesdahl tak for din tid <3

 

Ugens loppegæst spottes hver uge blandt de mange besøgende under Buen. Gør lidt ekstra for at skille dig ud til Veras Market. Fyr op for en svedig, farverig streetstyle  – og bliv ugens næste udvalgte!

 

Husk at Veras Market ruller ud alle søndage i august og september – og der er stadig stande at hapse lige her.

 

Vi glæder os til mer’ genbrugsfest med jer og hurra for alle jer, som gør det muligt for os at have så mange gode søndage i Veras Market tegn!

 

Kærligst,

Rebecca Vera & Veras damer

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>