Ugens loppegæst #2, Simone: ”Jeg tager på Veras Market, fordi jeg mangler en fest om søndagen!”

Ugens loppegæst under Buen tiltrak sig i den grad opmærksomhed med sit chikke hovedtørklæde, gule bukser og taske – og positive og udadvendte attitude!

 

Det er ikke første gang, vi har lagt mærke til Simone under Buen, der tit er at spotte på Veras Market. Hun farvekoordinerer ofte sine seje outfits, som hun worker 110%.

 

Derfor måtte vi bare tage en snak med den solskinsgule dame, der fortalte os om personlig stil, tips til genbrugsjagten og hendes kærlighed til vores marked <3

 

Ugens loppegæst spottes hver uge blandt de mange besøgende under Buen. Gør lidt ekstra for at skille dig ud til Veras Market. Fyr op for en svedig, farverig streetstyle  – og bliv ugens næste udvalgte! Fx søndag d. 26. august til Veras Market Vintage Edition?

 

 

Simone er 28 år, kommer fra Nørrebro og er danser til dagligt.

Instagram: @Simone_nikita

 

Hvor og hvornår hørte du første gang om Veras?

Uhhha… Det er jo efterhånden længe siden, haha! Jeg har haft stand her rigtig mange gange, og jeg sætter nærmest tid af HVER søndag, så jeg kan komme på Veras Market.

 

Hvad har du fundet på markedet i dag, du har det for vildt over? Og hvad har det kostet? 

Basic ting faktisk, meget ude af min stil, men jeg er også lige kommet, så jeg skal lige kigge rundt lidt mere!

 

 

Hvordan bruger du genbrugstøj i din personlige stil?

Som regel bærer jeg ikke andet. Men jeg mixer det sammen med alt muligt. Jeg gider ikke at købe den H&M bluse, som alle render rundt med, så det er er med at finde de lidt specielle ting.

 

Hvad er det genbrugstøj kan, som nyt ikke kan?

Altså jeg er ikke så glad for at følge moden, så jeg bruger det til at stikke ud fra dem der faktisk følger moden – hvis det giver mening.

 

Hvorfor er du vild med Veras Market og er du altid så søndagslækker?!

Fordi jeg mangler en fest om søndagen! Søndagfest! Det her er det tætteste, jeg kommer på god musik, mennesker, og jeg tager ikke på Veras Market uden også at gøre noget ud af mig selv. En fest om søndagen – dét er det Veras gør for mig!

 

Hvad er dine bedste tips til at hoppe ud i genbrugsjagten?

Jeg har jo lidt en bestemt stil, som jeg altid følger. Der er så meget lækkert her, og man kan se sig blind, hvis man ikke lige er i humør til det. Men jeg prøver at huske på, hvad det er jeg egentligt mangler, og laver en liste i mit hoved om, hvad jeg skal gå efter i dag. Og så går jeg efter det som falder mig i øjnene – det gælder om blikfang.

 

Tre ord, som gør dig mindst ligeså optur som Veras?

Farverig, grænseoverskridende, udadvendt.

 

Læs om sidste uges loppegæst her, og husk at Veras Market ruller ud alle søndage i august og september – og der er stadig stande at hapse lige her.

 

Vi glæder os til mer’ genbrugsfest med jer og hurra for alle jer, som gør det muligt for os at have så mange gode søndage i Veras Market tegn!

 

Kram, Veras damer.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>