“Det er jo vildt fedt her!” Filippa, Mathilde og Viola solgte ud for første gang

Søndagens marked under Buen var som altid fyldt med fyldt med flotte standholdere og opturs loppegæster – men især én stand trak opmærksomhed til sig. Hos de tre søde piger, Filippa, Mathilde og Viola stod Violas medbragte smykkevæg, hvor de fineste perlesmykker hang i alle regnbuens farver.

 

Og tænk – det var faktisk første gang at pigerne solgte ud på Veras Market!

 

Psst: Vil du også sælge ud på loppe? Tjek standene til København her, standene til Odense her og standene til Aarhus her

 

 

På en ferie i Mexico faldt Viola over de flotte og trendy smykker og efter en aftale med producenterne, fik hun dem med tilbage til Danmark. Her har hun etableret sin egen lille virksomhed, hvor hun sælger de chikke smykker over Insta.

 

Læs pigernes tanker om markedet, deres bedste genbrugstip og fordomme om genbrugstøj.

 

Filippa, Mathilde, Viola er alle 17 år, kommer fra Hellerup og går i gymnasiet.

 

 

Hvor og hvornår hørte I første gang om Veras?

 

Matilde: Fra det flytteudsalg I har haft her for nyligt. Vi har kendt og hørt om Veras i lang tid, men er først nu rigtig begyndt at bruge det.

 

Viola: Ja, det er jo faktisk vores første gang på Veras Market og det er jo vildt fedt her! Alle har virkelig god smag, man kan tage alt med, for det er så mange forskellige mennesker.

 

Hvordan bruger I genbrugstøj i jeres personlige stil?

 

Filippa: Jeg er mikser det meget, for eksempel vintage og dyre ting – så ser det ikke altsammen ser så almindeligt ud.

 

Matilde: Man kan virkelig også gå død i high-end og high-street, og så bliver genbrug bare mere spændende, for man kan finde ting som ingen andre har og man kan finde de ting der er udgået.

 

Hvor ofte sælger I ud af din garderobe?

 

Matilde: En del, på Tradono, Trendsales og ellers giver jeg det videre, hvis ikke bliver solgt, for det er synd at tøj ikke bliver gået med! Alt det tøj man ikke vil gå med mere, kan jo give andre glæde.

 

 

 

Har du et ritutal eller en tradition, når du sælger ud på loppemarked?

 

Viola: Det er en rigtig god søndagsting at gøre sammen med veninder! Og man møder nye mennesker, for man hyggesnakker jo også lige med dem, der står ved standen ved siden af.

 

Hvad er den største fordom, som I synes, folk har om genbrugstøj

 

Matilde: At det er brugt, slidt og billigt… Og det er det jo ikke! Pænt tøj behøver jo ikke at være dyrt, og det er jo dét de her markeder kan, finde gode genbrugsting til ingen penge – det er jo det bedste der findes.

 

Har du selv shoppet et lækkert loppefund i dag?

 

Viola: Ja! Jeg har fundet den her super lækre kjole til ingen penge.

 

 

 

Hvorfor er du vild med at sælge ud på Veras Market?

 

Filippa: Det er bare god stemning, flotte mennesker, gode udsalgspriser, konceptet er super kreativt og der er god service!

 

Pigernes Instagram:

Filippa: @filippaejensen

Matilde: @matildefrimann

Viola: @melamiesearrings

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>