”Det er bare gået skidegodt – jeg har allerede solgt for 4.000!”

Solen skinnede over markedet i søndags.

 

Søndagens Vintage Edition under Buen var spækket med lækre standholdere, men især én stand tiltrak vores – og loppegæsternes – øjne. Malou’s stand var nemlig pyntet så fint op med mintgrøn dug på bordet, friske flotte blomster i vase og det fineste spejl der reflekterede lyset. På stativerne hang stakkevis af vintagefund hapset fra Jylland og andre af Malous fine sager.

 

Vi måtte tage en snak med damen – men det var lettere sagt end gjort! Hendes stand var så populært, at vores lille interview konstant blev afbrudt. Men hun tog heldigvis det hele med et stort smil og vi fik bl.a. dette tip ud af hende: “Jeg prøver at tage lidt af mig selv og mit hjem med herhen og bare pifte bordene lidt op. Sammen med spejlet tror jeg, at det giver meget”.

 

Og det må det da have – for da vi snakkede med damen, ca. kl. 13.00 – havde hun allerede solgt for 4.000! Og det er endda selvom, det var Malous jomfrutur som sælger. Sejt gået. Læs med og hør damens bedste tips til loppe-shopping, genbrugsfund og hvorfor hun er præcis så optur som Veras.

 

Vil du også sælge ud på Veras Market? Haps din stand til nu på søndag – eller de efterfølgende søndage i September – under Buen her – og i Odense her.

 

Malou foran sin fine stand og i sin buksedragt, der er et loppefund. Følg Malou på @maloufabriciusengelstoft.

 

Hvor mange år har du købt genbrugstøj – og har du et fund på selv i dag?

“Lige siden jeg var 10. Jeg opdagede alle de gode fund man kunne gøre sig i genbrugsforretninger i det mørke Vestjylland, hvor jeg kommer fra. Og i dag har jeg denne fine buksedragt på, som jeg har købt brugt – for ca. 100 kroner”.

 

Hvor mange gange har du besøgt Veras Market?

“Jeg har været her ca. ti gange før, men denne gang er det min jomfrutur som sælger. Og det er bare gået skidegodt, jeg er simpelthen så lykkelig – folk er så glade, vejret er helt perfekt – og jeg har allerede solgt for godt 4.000 (kl. 13.00, red.). Jeg tror især, at spejlet trækker en masse til standen”.

 

Du har friske blomster med og mintgrøn dug på bordet – hvorfor?

“Det gør glad og giver en dejlig stemning. Jeg prøver at tage lidt af mig selv og mit hjem med herhen og bare pifte bordene lidt op. Sammen med spejlet tror jeg, at det giver meget”.

 

Hvad er det genbrugstøj kan, som nyt ikke kan?

“Det er jo især unikke ved det, men selvfølgelig også priserne og hele idéen om at genbruge og dele. Genbrugstøj har oftest meget mere charme og personlighed og dermed en langt større wow-effekt, som drager mig. Med genbrug holder man fast i en cyklus, hvor moden tværtimod er konstant foranderlig, hvilket medfører overforbrug. Jeg har selv så pokkers meget tøj!”

 

Hvordan bruger du genbrugstøj i din personlige stil?

“Jeg er stor fan af at tage forskellige hatte på – altså skifte stil. Måske kører jeg ternet den ene dag og klassisk den anden – ja, jeg skifter stil alt efter vind, vejr og humør. Og genbrug gør det nemmere!”

 

Hvorfor er du vild med Veras Market?

“Det er et skønt og virkelig godt koncept, hvilket mængden af besøgende helt klart illustrerer. Det er bare fedt, at man får noget for pengene og at der er sørget for det meste på forhånd, musik osv. Man skal bare komme og være glad”.

 

 

Har du selv fundet noget på marked i dag, du har det for vildt over?

“Faktisk overhovedet ikke, haha. Jeg har simpelthen været limet fast til butikken, da der har været så travlt! Men det er jo kun dejligt.”

 

Hvad er dine bedste tips til at hoppe ud i genbrugsjagten?

“Vær lidt vovet og leg med din stil. Gå efter sjove farver og spøjse snit”.

 

Hvad er den største fordom, som du synes, folk har om genbrugstøj?

“Jeg har oplevet, at der er mange, der tænker, at man ser skør ud i genbrugstøj, men jeg modtager altid gode reaktioner og komplimenter på min genbrugsstil. Så jeg fortsætter, selvfølgelig!”.

 

Når du ikke er på loppe, hvor finder du dine genbrugsfund?

“Jeg tager faktisk kun på loppe og shopper. Ofte tager jeg til Jylland på lopperæs, hvor man kan gøre sig nogle vilde kup, da der er en masse derovre, der ikke heeelt ved hvad tøjet er værd. I hvert fald for mig!”.

 

Tre ord, som gør dig mindst ligeså optur som Veras?

“Et festfyrværkeri uden lige, elsker at være social og altid god for et billigt grin”.

 

Læs om sidste uges loppegæst her, og husk at Veras Market ruller ud alle søndage i september – og der er stadig stande at hapse lige her.

 

Vi glæder os til mer’ genbrugsfest med jer og hurra for alle jer, som gør det muligt for os at have så mange gode søndage i Veras Market tegn!

 

Aaaaand it’s a wrap. Søndagens Veras damer, Marie og Katrine, der stod for hhv. billeder og tekst til dette lille skriv, havde rimelig optur over deres matchende outfits i søndags. Og nej – det var ikke planlagt!

 

Kram, Veras damer.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>