“Vi lover at komme på Veras Marked hver søndag!”

De sødeste loppevenner!

 

Med stor energi, og lækker søndagsstil, var de to sprudlende venner Oliva og Mikkel ikke til at undgå på markedet i søndags under Buen. Da vi var forbi deres loppestand, var der allerede blevet tyndet godt ud i Olivias tøj, sko og accessories. ”Det er gået vildt godt, vi har solgt så meget” lyder det fra Olivia, som er en rutineret loppesælger. Vi måtte tage en snak med venneparret, der altså blev ugens loppesælger nummer 4!

 

Olivia har solgt på loppe i mere end 4 år, og har flere gange solgt med sin mor og bedsteforældre. I søndags var det Olivias første gang som loppesælger på Veras Marked og hun tog Mikkel med som støtte. Mikkel har kendt til Veras Market siden starten, og Olivia lærte markedet at kende for godt halvandet år siden.

 

Venneparret er begge 19 år, og de er i fuld gang med deres sabbatår. Lige nu arbejder de begge, og de to venner har lige fået lejlighed sammen i Nordvest; ”Når vi flytter ind sammen, lover vi at komme på Veras Marked hver søndag,” siger Olivia med et glimt i øjet.

 

 

 

 

Hvorfor sælger du ud af din garderobe i dag?

Olivia: “Fordi jeg gerne vil købe noget nyt, og det er en god måde at få solgt ens frasorterede tøj. Jeg har en skuffe, som jeg ligger de ting i, jeg ikke vil bruge mere – og det har ligget i ca. et halvt år. Og nu er jeg klar til at sælge det!”

 

Hvorfor er du vild med at sælge ud på Veras Market?

Olivia: “Det er hyggeligt, man tjener gode penge og man kan nemt finde noget nyt med hjem også. Så er stemningen virkelig god og det er mega optur, at Veras marked primært er med tøj”. Mikkel: “Det er ret nemt i forhold til andre loppesteder, der er toiletter, kaffe og man kan leje stativer”.

 

Har du et ritutal eller en tradition, når du sælger ud på loppemarked?

Olivia: “Jeg har faktisk en familietradition sammen med min mor, morfar og mormor, som i øvrigt er kræmmere. Når vi er på loppe sammen, så har vi en stand ved siden af hinanden, og om eftermiddagen spiser vi basser og drikker kaffe. I dag har jeg desværre glemte at tage Snacks med, men vi har dog købt kaffe”.

 

Er du altid så søndagslækker?

Olivia: “Jeg har max tømmermænd i dag, men Veras vibes har heldigvis ramt mig – så det er optur”. Mikkel: “I dag er min søndagsstil klart over standard!”

 

Har du et loppefund på i dag?

Olivia: “Ja min strik, den har jeg faktisk lige købt – og så er den hjemmestrikket, så optur”.

 

Olivia i sin fine hjemmestrikkede genbrugsstrik hun fandt på markedet!

 

Har du selv shoppet et lækkert loppefund i dag?

Olivia: “Ja, strikken har jeg som sagt lige købt, men jeg har også købt en Sakspotts taske, og så har jeg et øje på en for fed jakke”. Mikkel: “Jeg har også et øje på en overdrevet fed frakke, men venter lige lidt til loppesælgerne bliver lidt loose omkring prisen”.

 

Sakspotts tasken Olivia fik hapset på markedet – den ville vi da også gerne have fingre i!

 

Hvad er den største fordom, som du synes, folk har om genbrugstøj?

Olivia: “Førhen har der været en del fordomme, fx at det er ulækkert, fordi andre folk man ikke kender har haft det på. Men jeg synes, at de fleste er blevet mere chill omkring det – nok også fordi det er blevet ret hyped at gå i loppe”.

 

Hvad er dine bedste tips til at sælge tøj på loppe?

Olivia: “Jeg har læst Veras loppeguide, den er virkelig god og kan stærkt anbefales. Jeg bruger også min morfars tip. Han siger, at man altid skal sige en højere pris, end det man egentlig vil have – så kan man være heldig at få lidt mere, for det man sælger. Det er også altid godt at prøve at charme sig ind på kunden, og fx sige: ”du ser så godt ud i den bluse” og pling et salg”!

 

Mikkel: “Man skal være sød og smilende. Og så er god energi altid godt, folk føler sig meget mere velkomne, hvis man er frisk og udadvendt”.

 

 

Når du ikke er på loppe, hvor finder du så dine genbrugsfund?

Olivia: “Jeg finder primært mit tøj i genbrugsbutikker. Men hvis jeg har øje på en bestemt ting, som jeg synes er for dyr til at købe fra ny, så kigger jeg online – oftest på Tradono, Trendsales og salgssidder på Instagram”. Mikkel: “Når jeg shopper online bruger jeg Trendsales og Vestiaire Collective – ellers er jeg generelt på tøjloppemarkeder og i vintagebutikker”.

 

Tre ord, som gør dig mindst lige så optur som Veras?

Olivia: “Sprudlende, smilende, smart – ja det blev så tre s’er”. Mikkel: “Den tager vi gange 2” 😉

 

Pssst: Læs også ugens loppesælger #3, ugens loppesælger #2  og ugens loppesælger #1.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>