Ugens uundgåelige i Veras, uge #21

Grunden til at jeg altid går i matchende farver er simpelthen af den lette årsag, at det gør det sååå meget lettere for mig at finde tøj om morgen. Jeg finder næsten altid en overdel jeg vil have på, og så bare nogle bukser, som passer til. Wupti.

 

Så I kan blive inspireret I at kaste jer ud i farver, og så I selvfølgelig kan se lidt af udvalget i Veras, så kommer jeg hver uge til at smide min ‘Ugens Uundgåelige’ op her på bloggen.

 

Det fede og nedern ved genbrugskluns er jo at alt er unikt, og derfor så det også med at være hurtig på tasterne når produkter er online den pågældende dag kl. 21, når de rammer Veras. Der er nemlig kun et af hvert item <3

 

Det handler jo om at se muligheder i aflagt tøj, og dermed forlænge tøjets levetid og værd, og være lidt kreativ med det kluns, som ligger bagerst i skabet, og jeg ofte ikke bruger, som jeg pludselig ser nyt potentiale i.

 

Som en start kan du her se, hvad du kan snuppe på Veras i uge 21:

 

//Rebecca Vera

 

Mandagsmotivation

 

Hver dag er en fest, og selvom det er mandag, og måske er du liidt træt, så der intet frisker en mere op end en klar farverigt tøj – og pink er jo en evig favorit!

 

mandag

 

Strikbluse, Vintage // Blondevest, Melrose

 

Tør mere på en tirsdag

 

Mix and match dig til det perfekte tirsdagsoutfit med sporty vibes, der kombineret med lidt lækker leopard, så kan jeg også bruge selv mit træningstøj på arbejde.

 

tirsdag

Leopardjakke, Mille K

 

Opfindsom onsdag

 

Du behøver ikke at opfinde den dybe tallerken, men for at fejre, at du er halvvejs mod weekenden! Brug dit undertøj, som hverdagstøj med et par baggy jeans! (Som selvfølgelig ikke ses på billedet…)

 

onsdag

 

Top m. blonder, Vintage

 

Trendy torsdag

 

Det altid ekstra godt at være dressed up om torsdagen for hvad nu hvis, jeg skulle til et event eller have et glas med damerne… Farverige sæt holder altid, og så lige med en hæl i sandalform!

 

torsdag

 

Skjorte, Cartoon // Bukser, H&M

 

Feel good fredag

 

Intet føles bedre end fredag, og intet føles bedre end at se perfekt nice ud i et outfit, der samtidigt er vildt behageligt. Derfor vil jeg på fredag hoppe i denne buksedragt, der omfavner “feel good”-følelsen, men samtidigt ser knivskarp ud.

 

fredag

 

Buksedragt, Asos

 

Lysegrøn lørdag

 

Lørdag er i sig selv et lyspunkt på ugen, og for at gøre den endnu mere optur og helt lysegrøn af håb for hvad dagen må bringe, kan du gøre ligesom mig, og tilbringe dagen i en lækker lysegrøn sag.

 

loerdag

 

Bluse, Vintage

 

Søndagschic

 

Søndagen er dedikeret til afslapning, og alting sættes helt ned i tempo, men jeg kan stadig godt se chic og lækker ud, når jeg hopper på loppe! Kimono søndag er en safe, når jeg skal holde søndag.

 

soendag

 

Kimono, Vintage

// Rebecca Vera

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>