Ugens uundgåelige, uge #25

Hold op, hvor har det endnu en gang været en lækker opturs uge! En meget travl af slagsen med en masse virkelig spændende møder, en tur i Go’ Morgen DK, forbi den nye festival Made In Space, inden jeg i går afholdte sidste marked inden en lille måneds “sommerferie-pasue”, hvor vi virkelig havde vejret med os! En alt alt for fed måde at slutte af på!

 

På trods af, at mine fødder er tunge og hævede, som noget der minder om elefantfødder, så er humøret helt i top! Det her vejr kan jeg jo ikke er være mandags-gnaven til!

 

Der står også en ny uge for døren, og en masse nyt, brugt kluns kommer som altid op online på Veras. Og vil du have fat i ét af mine unikke outfits (der findes jo kun én af hver), så sid klar kl. 21 til at shoppe amok – selvfølgelig til gavn for miljø og samvittighed. Og har du ikke nået at optjene point og indlevere tøj endnu, så husk, at du også altid kan signe dig op med 30-dages gratis prøveperiode og købe 1 point svarer til 1 DKK.

 

Hav en latterlig lækker mandag!

 

// Rebecca Vera

 

Grøn mandag

 

Jeg starter lige ugen ud fuld af ny energi og med håb for, at ugen bringer en masser lækkert med sig.

 

mandag3

 

Kjole, Vintage // Skjorte, Vila

 

Tight tirsdag

 

Når kjolen er stram, er alting godt. I hvert fald gad jeg godt se sådan her ud hver tirsdag!

 

tirsdag3

 

Kjole, Asos

 

Onsdagsbliss

 

Blomster kan man ligesom kun komme i godt humør af, og hvorfor ikke fejre, at vi er halvvejs mod weekenden?

 

onsdag3

 

Kjole, H&M // Bukser, Vintage

 

Totalt pæn på en torsdag

 

Der er bare nogle items, man kan tage på til hvad som helst og ligne en million. Jeg er vild med den her kimono!

 

torsdag3

 

Kimono, Vintage

 

Fredag, fest og fejring

 

Det er Sankt Hans i aften, og selvom det er årets længste dag og sommeren er over os, bliver det nok ikke helt sommerlunt hele aftenen. Så jeg har fundet et outfit frem, som er festligt, men også praktisk med en let jakke.

 

fredag3

 

Jakke, Milla // Nederdel, New Fashion

 

Lørdag løber vi hurtigt

 

Det er lørdag, og det er tid til at indtage Roskilde! Har du planer om at skulle spurte efter en god plads til dit telt, vil det være perfekt at hoppe i denne praktiske, men også rigtig festivalsseje jakke!

 

loerdag3

 

Jakke, Standard // Kjole, Vintage

 

Stadig lækker på en søndag

 

Efter at være kommet på plads i campen, må det være tid til at shine lidt på festivalpladsen. Og hvordan fanger man nemmere folks opmærksomhed, end med en flot og mønstret kjole?

 

soendag3

 

Kjole, Vintage

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>