Under Buen 02.08.20: Sprøde farver og denim derudaf

 

I sørgede for max god stil til loppe søndagens! I så jo for vilde ud i jeres tjekkede outfits. Der var knald på både farver og denim hele vejen igennem!

 

Det er så optur, at så mange af jer flotte #verasdamer har lyst til at loppe med os! I er med til at minimere tøjspild ved at støtte op om vores #veravolution.

 

Vi elsker at se jer og jeres gode stil – og I skal selvfølgelig ikke gå glip af lidt inspi til garderoben. Så vi har sørget for at knipse løs med kameraet, så I kan dykke ned i den sprødeste streetstyle og lade jer inspirere max. What’s not to like? <3

 

Vi glæder os til at loppe med jer igen nu på søndag den 9. august, hvor det går løs under Buen fra 10-15. Der er allerede nu heeelt udsolgt for stande under Buen indtil midten af september – men du kan sikre dig en stand til søndag den 20. september lige her, hvis du trænger til at dele dit kluns med en masse #verasdamer.

 

Og NU: tilbage til streetstylen! I denne uge gå det nemlig helt ned med en masse lækre farver, sprød denim og ikke mindst super tjekkede håndtasker! Tjek desuden det fulde galleri fra søndagens loppe ud her og se, om du kan spotte dig selv iblandt.

 

Husk at del din loppestil med fund fra markederne, butikkerne eller webshoppen og tag os med @verasvintagedk eller brug #verasdamer. Så deler vi gerne <3

 

Kærligst,
Damerne bag Veras

 

 

 

Sprøde farver i sommervarmen <3

 @karolineandersen kører stilen hjem med tjekkede sommerfarver med spræl i  og en lidt for laber solbrille. Det spiller altså max! <3 Og så er det jo aldrig af vejen at se et loppenet – STÆRKT!

 

 

Vi elsker når I mænd gæster vores markeder! Her kører @patrickkolby en gennemført stil med lækre hvide og orange nuancer, der går igen fra top til tå – sprødt, siger vi bare. Og så er det jo ikke alle, der bærer et mundbind SÅ godt.

 

 


Se lige en laber nederdel @louisehelenadahlpedersen har på! Den matcher så godt til den røde taske og de røde øreringe – we like.

 

 


Hooold så op et labert outfit @frejalehmann er hoppet i! Her er beviset på, at leo’en bare virker. En lidt for cute leo-nederdel, vilde orange hoops, en turkis top – og så selvfølgeligt et medbragt loppenet <3 What’s not to like?

 

 


Hvem vil ikke gerne eje denne flotte kjole? (LÆS: alle os her på Veras HQ!!!) Vi er ved at smelte over @aeblekinders alt for tjekkede kluns!

 

 

 

Haps de sprødeste farver hjem online

 

 

 

Labre håndtasker for alle moneterne

Vi er vilde med @alexpa_s labre outfit. Se lige den fede nederdel, de mest seje sneaks og en alt for lækker og sporty dametaske – selv sokkerne matcher! Sådan kører man god stil.

 

 

Haps for en lækker hat @mollyklevin har på. Den spiller bare max med et par sprøde støvler og en svedig buks! Og så må vi selvfølgelig ikke glemme den smarte håndtaske og et loppenet til alle de nye brugte godter – SÅDAN.

 

 

WAUW! @annasandroos  har lige slået fast, at det er åbenbart svært at gå galt i byen med en oversized blazer og en flot maxi-nederdel.

 

 

Her kommer altså nogle ret seje #verasdamer @helenafyrst og @cecilietaul. Vi er vilde med det her match-made-in-heaven med outfits i rød og lyserød. Og de små håndtasker giver det et ekstra touch <3

 

Haps vores V-luxury håndtasker hjem online

 

Denim derudaaaaaaaf!

Her kommer  @kenzamazhar og @rigmorranthe der begge kører stilen hjem med en laber denim-buks, sporty sweatshirts, hoops og en lækker brille. I matcher hinanden for vildt!

 

 

 Whaaaat ladies – i ser så optur ud sammen! @editamajam og @violadegn bærer en god omgang denim og fede sneaks med alt for god stil. Og så læg lige mærke til det loppenet <3

 

 

MAMMAMIA! @cobramugler væltede søndagens loppe bagover med den svedigste 90’er punk stil. Vi skal lige ha’ pusten tilbage, for det er simpelthen så sejt!

 

Haps for en flot sommerstil @anna_holst_! Matchy matchy med mintgrønne nuancer og lækker denim <3

Shop denimmania i vores brugte webshop

 

 

 

 

Er du klar til næste uge under Buen?

Er du klar til at loppe med de lækre #verasdamer? Så kan du finde en stand lige her! Tjek også vores kommende markeder på Facebook. 

 

 

Hvis du ligger inde med en masse fedt kluns, så kan du også komme af med det i vores butik, hvor vi udbetaler point for dit brugte tøj. Det kan du læse mere om her

Hvis du har brug for lidt ekstra inspi, så kan du tjekke de labre #verasdamer tidligere streetstyle ud:

♻ Under Buen 31.05.20: Bare stænger og den labre lange
♻ Under Buen 24.05.20: 90’ernes comeback

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>