Under Buen 16.08.20: Sprøde shorts og flotte loppetasker i lange baner

WOW – sikke en optur stil i kørte i går! Hop med og se alt den lækre streetstyle fra i søndags, og få inspi til sommergarderoben med beige nuancer, labre shorts og flotte loppetasker <3 

 

Der var så mange flotte #verasdamer og mænd, der joinede markedet i søndags, og vi kan slet ikke få armene ned over, at I søndag efter søndag er med til at minimere tøjspild ved at støtte op om #veravolution. Endnu engang har vores street style fotograf knipset løs med kameraet, og fanget en masse laber streetstyle fra Veras Market under Buen i søndags – du kan hapse din inspi hjem lige her.

 

Vi glæder os til at loppe med jer igen nu på søndag den 23. august, hvor det går løs under Buen fra 10-15. Der er allerede udsolgt af stande frem til september, men du kan få en stand til den 4. og 11. oktober lige her.

 

Ugens streetstyle har massere af labre shorts, flotte beige nuancer og loppetasker i lange baner! Du kan dykke ned i søndagens fulde loppegalleri her eller hapse højdepunkterne her i vores street style nedenfor.

 

Del endelig din loppestil med godter fra markederne, butikken eller webshoppen, og tag os med @verasvintagedk eller brug #verasdamer og vi deler dine stilhistorier.

 

Kærligst,
Damerne bag Veras

 

Beige nuancer og flotte jordfarver

@albert.krog kører stilen hjem med et gennemført outfit i de flotteste lyse beige nuancer, en lækker cowboystøvle og selvfølgelig en iskold iskaffe, der jo matcher outfittet on point!

 

 

Tjek lige @paulaadubias alt for sprøde outfit! En flot stram beige nederdel, en tie dye top og smarte chunky sandaler, vi er vilde med stilen.

 

 


Bam – sikke et lækkert loppepar! @kimberly_latta og @ethanhassall matcher hinanden for vildt med bøllehatte og hvide sneaks.

 

 


Hooold op hvor ser @amalietjensen alt for tjekket ud <3 Det er da den fineste nederdel vi længe har set, og den går bare perfekt til de lyserøde sneaks og den hvide top.

 

 

Shop labre beige nuancer på shoppen

 

 

 

Sprøde shorts – en sikker vinder i sommervarmen


Se lige to flotte veninder der kører alt for sprød stil med lange denim shorts, crop tops, en lækker skjorte og labre klip klapper. Det er da en stil der vil noget her i sommervarmen!

 

 


Sikke det vrimler med flotte loppe-homies! @emilboisen og @missdyrvig matcher hinanden perfekt i skjorter og shorts.

 

 


Haps for en flot dame! @annagerdasylvest har sammensat et outfit i regnbuens flotteste farver – et gult pandebånd, en farverig badedragt, en grøn taske, og så lige prikken over i’et med de lyserøde sandaler – we like <3

 


Flotte @sidselrolighed i et par lækre shorts, som matcher skoen helt perfekt, og så går man altså aldrig galt i byen med en skjorte bundet på maven og en lækker solbrille. Haps!

 

 

Shop alt for flotte shorts online

 

 

 

Flotte loppetasker i lange baner

Whaaat ladies! Hvordan er det overhovedet muligt at se så labre ud? De her damer, @chophakasunthorn@laura_fedder og @marianne_niel, matcher altså hinanden på et helt nyt niveau med de fineste pasteller – og ja, ej at forglemme de flotteste tasker!

 

 

 Se lige @camilleelsted, som har den flotteste sorte kjole på til et par alt for fede sneaks! Camilles loppenet elsker vi ekstra højt, for det er nemlig vores egne sydamer, der har lavet det – alt for optur at se <3 Snup din egen v-cycleDFD totebag her.

 

 

Her kommer to svedige #verasdamer, @livadalum og @chilijohnsen som er hoppet i nogle alt for spørde loppeoutfits, og så kan vi endda spotte en fin loppetaske, perfekt til at bære alle de sprøde fund hjem i!

 

 

Shop en loppetaske – perfekt til alle dine brugte fund

 

 

 

 

Ses vi næste søndag under Buen?

Er du klar til at dele dit loppekluns med alle os andre lækre #verasdamer? Vi har ledige stande til den 4. og 11. oktober, som du kan shoppe lige her. Hvis du bare har lyst til at deltage i loppefesten, så husk at tilmelde dig vores kommende markeder på Facebook.

 

 

Vil du hellere komme af med dit brugte kluns på anden vis? Så er det heldigt, at du nemt kan komme af med dit brugte tøj, få udbetalt point for værdisummen af tøjet og shoppe nyt, brugt tøj med dine point her i Veras. Læs mere om vores tøjbyttekoncept her eller stik hovedet forbi vores butikker i København.

 

 

Trænger du til lidt ekstra inspi? Så tjek vores tidligere streetstyles – hvis der er nogen, der har styr på stilen, så er det #verasdamer:

♻Under Buen 09.08.20: Labre loppe-homies og flotte pasteller
♻Under Buen 02.08.20: Sprøde farver og denim derudaf
♻ Under Buen 31.05.20: Bare stænger og den labre lange 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>