Under Buen 24.05.20: 90’ernes comeback

Tjek lige de vildeste streetstyles fra vores lidt sene sæsonstart af Veras Market under Buen <3 Hold op, hvor var det sprødt at se jeres gode stil – der var pasteller og 90’er til den helt store guldmedalje!

 

Hvor var det optur ENDELIG at se jeres optur ansigter og jeres gode stil i søndags under Buen. Tak, fordi I stak hovedet forbi og loppede med os og hjalp os med at passe på hinanden <3 Næste gang skal vi være endnu bedre til at holde 1 meters afstand, så vi kan følge Erhvervsstyrelsen, Politiet og regeringens anbefalinger.

 

Det var åndssvagt dejligt at se så mange flotte #verasdamer – og det var så sejt, at I var med til at minimere tøjspild ved at støtte op om vores #veravolution. Heldigvis knipsede vi løs med kameraet og fandt en masse streetstyle godter til jer, så I kan blive inspireret af alle de seje loppegæster!

 

Vi glæder os til at loppe med jer igen på søndag den 31. maj, hvor det går løs under Buen fra 10-15. Der er allerede udsolgt for stande under Buen frem til sommerferien – men du kan altid hoppe forbi og finde noget labert kluns!

 

Hop med på vores virtuelle billedrejse og se en masse knaldflotte #verasdamer med 90’er godter for fuld skrue og alt for flotte pasteller. Tjek det fulde galleri fra lørdagens loppe her eller se højdepunkterne lige her i vores streetstyle.

 

Husk også endelig at dele din loppestil med fund fra markederne, butikkerne eller webshoppen og tag os med @verasvintagedk eller brug #verasdamer og vi deler dine stilhistorier.

 

Kærligst,
Damerne bag Veras

 

90’erne er kommet for at blive!

Super seje @marsboidun og @dunerklumpen i det fedeste 90’er dress. Der er max gang i batikken, vilde mønstre og høje sneaks! Det spiller bare.

 

 

Prøv lige og se, hvordan @nataschafananda og @colour_spice kører den hjem med ‘det tilfældige’ 90’er look. Vi er er vilde med farvekombinationerne, skoene og de labre tørklæder.

 

 

Pels, underkjoler, store hoops og praktiske sko! Gotta love it og 90’s here we come altså <3 I er alt for sprøde @3ll3nfriis og @atlanta_kvaale.

 

 

Hoooold så op, hvor ser i drøngodt ud @xxshiva_, @signegroes og @mariegroes. I matcher fra top til tå og det er så lækkert! Læderjakker, hoops, 90’er hår og store støvler – what’s not to like <3

 

 

Du bærer 90’er looket for svedigt @amaliefuglenskonge. Laber læderjakke, brun buks og fletninger ftw <3

 

 

Alt for cute 90’er look fra @hellndellen! Den lille ternede nederdel står knivskarpt til leo-bøllehatten og den fede skuldertaske. Og så gemmer der sig et labert loppenet – det skal vi jo alle huske, ikk’?

 

 

Så simpelt og stilet kan det gøres – se bare @astridandersenb og @katrinenn <3 Et par flotte 90’er jakker, matchende briller og fede sko! Haps.

 

 

Matchy matchy! Her er søstrene @cocomaddison og @sandymaddison_ alt for optur i deres matchende kluns. Det hele spiller bare og i tager os direkte tilbage til 90’erne med fede sneaks og laaaange trenchcoats med nitter!

 

 

Så godt at se, at både @rosedamhus og @amalietougaardfriis har husket deres flotte loppenet<3 Og så kører i alt for god stil med zebrasko, tern og en laber skinnende buks!

 

 

 

 

Shop 90’er godter fra vores brugte webshop

 

 

Pasteller all over <3

Mumsilibaba siger vi bare @linefensten! En pæn pastel kan køres lækkert hjem med en fed lakjakke og et sprødt loppenet.

 

 

Den her jakke er simpelthen så flot @estheridaduelassen! Du kører den lyse pastel lækkert hjem med mørkere blå nuancer – we like <3

 

 

Haps haps haps @johannalundum! Pastello møder striber møder lak <3 Det her look er så max gennemført og top lækkert.

 

 

Grønne nuancer altså! I matcher hinanden så flot med samme sko, tørklæder og grønne nuancer @xeniaaros og @clarasanbjerg.

 

 

 

Haps labre pasteller til din egen garderobe

 

 

 

 

 

 

Ses vi i næste uge under Buen?

Er du klar til at dele dit lækre loppekluns med alle os andre heldige #verasdamer? Så shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk, at du kan se vores kommende markeder nær dig på Facebook.

 

 

Vil du hellere komme af med dit brugte kluns på anden vis? Så er det heldigt, at du nemt kan komme af med dit brugte tøj, få udbetalt point for værdisummen af tøjet og shoppe nyt, brugt tøj med dine point her i Veras. Læs mere om vores tøjbyttekoncept her eller stik hovedet forbi vores butikker i København eller Odense. 

Trænger du til lidt ekstra brugt inspiration? Så tjek lige vores tidligere streetstyles – hvis der er nogen, der har styr på stilen, så er det #verasdamer:

Storms Pakhus 08.02.20: I vest ser #verasdamer ud bedst
Nørrebrohallen 15.02.20: Match din loppe-veninde
Nørrebrohallen 16.02.20: Denim & nude søndag

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>