Under Buen 30.08.20: Labre hatte og flotte efterårsjakker

Okaaay der blev kørt en optur stil til Veras Market den 30. august! Vi har samlet alle de lækre #verasdamer, der blev fanget af vores streetstyle fotograf. Så se da med lige her, og bliv max inspireret af den hotte sensommerstil, hvor damerne rockede flotte hatte, labre efterårsjakker og sprøde lag på lag outfits!

 

Der vrimlede med flotte #verasdamer til markedet under Buen den 30/8, og vi kan slet ikke få armene ned over, at se så mange hotte loppehoveder, der havde lyst til at at minimere tøjspild ved at støtte op om #veravolution. Som altid har vores streetstyle fotograf fanget en masse lækre outfits, som I kan se lige her!

 

Vi glæder os til at se jer allerede igen på søndag den 27. september, hvor det går løs under Buen fra 10-15. Stande er allerede udsolgt, men du kan hapse en stand til November og december lige her.

Denne ugens streetstyle har alt hvad du skal bruge til en hot efterårsgarderobe, den er fyldt med lækre jakker, flotte hatte og labre items til de sprødeste lag på lag outfits. Du kan også se alle billederne fra i søndags i vores galleri lige her.

 

Del altid din loppestil med genbrugs godter fra markederne, butikken eller webshoppen, og tag os med @verasvintagedk eller brug #verasdamer og vi deler dine stilhistorier!

 

Kærligst,
Damerne bag Veras

 

Så hatten passer

@ulvenellen har skruet max op for den gode stil. Vi elsker den flotte hat som matcher perfekt til både buks og sko. Den gule top matcher øreringene on point <3

 

 

Okaaay, se lige et sprødt outfit @siridennyemand er hoppet i! Sikke nogle lækre beige nuancer, der ser så lækre ud til de smykker og den alt for flotte hat <3

 

 


Wow en lækker loppedame. @matildehofflund har de vildeste sporty bukser på, der bare fungerer max godt til den oversized balzer, og endnu engang en alt alt for sprød hat – we like!

 

 


Se lige en tjekket dame. @cnagel_ ser for hot ud i blå fra top til tå! Vi elsker vesten og den flotte bøllehat, og så elsker vi jo også altid at se et fyldt loppenet.

 

 

Shop flotte accessories online

 

 

 

 

Labre efterårsjakker


Se lige to flotte veninder, @anna_gjerloeff og @selmakobber der kører totalt farvekoordineret stil, og sikke nogle flotte mønstrede kjoler de lige matcher med hinanden <3

 

 


Whaat ladies, I ser jo for vilde ud! Vi elsker elsker elsker @mettedalsgaards og @stinedalsgaards‘ outfits – de er jo totalt on point med plateau sko og flotte efterårsjakker.

 

 


Haps 3 flotte damer! @juliajuho, @mathildevogel og @saraalbertee! Sååå tjekket stil altså. Vi er vilde med damernes lag på lag outfits, og så ser det da for labert ud med chunky støvler og lakjakkerne.

 


Flotte flotte @emmafrankroat i et vildt stilet outfit med en vanvittig lækker blazer og svedige guldsmykker <3

 

Haps en lækker jakke med hjem

 

 

 

Lag på lag

Bam! To lækre standholdere, der ser totalt labre ud i deres lag på lag outfits i flotte farver.  @iselin.thomsen og @bettybettyyyyy to damer vi ka’ li’!

 

 

 Vi er alt for vilde med @det.jojo og @sarahmejlstrup! De ser brandgodt ud i de flotte støvler, der går perfekt til den oversized stil de kører.

 

 

Her kommer altså to ret svedige #verasdamer, @martha_wulff og @viola.langkilde. De er hver især hoppet i et par lærke løse denim jeans, fede sneaks med flotte 90’er håndtasker til.

 

 

Wow wow wow – @mierhedelin og Emily har da virkelig nogle sprøde items på! Vi elsker de flotte grønne og blå farver sammen med nogle sygt lækre sneaks.

 

 

Sikke en farverig dame der vil noget! @tessalulu har da de vildeste sæt i sin garderobe. Det ser jo max flot ud med det røde sæt til de vanvittige optur solbriller.

 

 

Haps for en flot loppetrio <3 @frejavdpoll, @benekrog og Sidsel kører alle stilen hjem med virkelig nice farverigt tøj, som bare matcher hinanden for vildt.

Find farverige items på webben til dit lag på lag outfit

 

 

 

 

Ses vi næste søndag under Buen?

Er du klar til at komme af med alt dit lækre kluns, så kan du finde ledige stande til vores marked fra 8. november lige her. Hvis du bare har lyst til at shoppe løs, så join os til loppefest – find vores event lige her

 

 

Vil du hellere komme af med dit brugte kluns på anden måde? Så kan du nemt komme af med dit tøj, få udbetalt point for værdisummen af tøjet og shoppe nyt, brugt tøj med dine point her i Veras. Læs mere om vores tøjbyttekoncept her eller stik hovedet forbi vores butik i København.

 

 

Trænger du til lidt ekstra inspi? Så tjek vores tidligere streetstyles – hvis der er nogen, der har styr på stilen, så er det #verasdamer:

♻Under Buen 16.08.20: Sprøde shorts og flotte loppetasker derudaf 
♻Under Buen 09.08.20: Labre loppe-homies og flotte pasteller
♻Under Buen 02.08.20: Sprøde farver og denim derudaf

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>