Under Buen 31.05.20: Bare stænger og den labre lange

Hold op i kørte god stil <3 Hop med på en street style tur og få lidt inspi til, hvordan du kører derudaf med flotte skørter, bare stænger og stilede bukser.

 

Tak for en OPTUR loppefest under Buen i søndags. Hvor var det svedigt at se så mange sprøde outfits. Vi er så glade for, at I stak hovedet forbi og loppede max med os  <3

 

Det kriblede helt i vores små loppehjerter, da vi så sååå mange flotte #verasdamer samlet på ét sted – og vi kan slet ikke få armene ned over, at i har lyst til at være med til at minimere tøjspild ved at støtte op om vores #veravolution. Endnu engang har vi knipset løs med kameraet og fanget en masse laber streetstyle, så du kan hapse din inspi hjem lige her.

 

Vi glæder os til at loppe med jer igen nu på søndag den 7. juni, hvor det går løs under Buen fra 10-15. Der er allerede udsolgt for stande under Buen frem til sommerferien – men du kan finde en stand til søndag den 2. august lige her.

 

Ugens streetstyle er noget med masser af flotte skørter, bare stænger og stilede bukser. Du kan dykke ned i søndagens fulde loppegalleri her eller hapse højdepunkterne her i vores street style.

 

Husk også endelig at dele din loppestil med fund fra markederne, butikkerne eller webshoppen og tag os med @verasvintagedk eller brug #verasdamer og vi deler dine stilhistorier.

 

Kærligst,
Damerne bag Veras

 

Flotte skørter og bare stænger derudaaaf!

@anitaerikaa er godt kørende med en pastel bøllehat, en smart 90’er nederdel, en matchende neglelak og selvfølgelig et loppenet! Det spiller bare.

 

 

Prøv lige og tjek @oliviaholmnielsens alt for sprøde stil, der matcher med lilla og pink fra top til tå altså. Skidegodt at se endnu et loppenet – yaaaay!

 

 

 


En cute retro nederdel, smarte sneaks og matchende farver – what’s not to like altså. Du kører god stil @elle_vilde_ella! Og så er det jo altid optur at se et loppenet <3

 

 


Hooold op hvor ser i alt for godt ud @maria.eiholm.frederiksen og @m_herloevsen <3 Shiny nederdel der matcher med shiny taske og gule nuancer aaaall the way! Haps.

 

 

 


BAM! Et flot sæt matchende søstre lige her med flotte pasteller fra top til tå. Se lige hvor god stil damerne her kører @sofie_sklander og@amalie_s_n med en alt for cute kjole og en pæææn nederdel.

 

 


Svedige sneaks, langer sokker og labre bare stænger i kjole og nederdel! I ser max godt ud damerne @marieaggernaes og @ida.aggernaes.

 

 


Haps for to flotte grønne damer lige her @inesrenwart og @claudia_vallve! I klæder hinanden SÅ godt og sikke nogle labre outfits med cool sneaks og feminine kjoler <3 Bum – sådan skal det gøres.

 

 


Pink ladies altså @annahasselby og @isbaellastaal <3  Matchy matchy i pink, blå og flotte krøller. Her ser vi, hvordan både sneaks og slippers fitter for det simple look.

 

Shop alt for flotte skørter på webben

 

 

 

Den lange buks <3

 

Labre hvide bukser og sporty t-shirts! Sådan kører @_odorico alt for god stil <3

 

 

Endnu et par bukser made in heaven! Se lige @frederikkefoss’ alt for smarte sneaks og pænt blomstrede kjole. Vi er vilde med det.

 

Denim buksedragt, regnbuestriber og tern. What’s not to like. Vi er helt nede med @gertrudscheutzs gode stil og den aaalt for fede loppetaske.

 

 

 

Her kommer den vildeste #verasdame altså! Prøv lige og se, hvor laber @signealarcon ser ud i det her outfit i hvid og pink all the way <3

 

 

Her kommer to svedige #verasdamer @thepowertosucceed og @latifalis. Tjek lige det fede outfit med sort blazer og buks og ikke mindst det friske sommerlook med røde læber! <3

 

 

 Whaaaat ladies – i ser for godt ud og klæder hinanden for vildt @liva.rugaard, @anna.dalum, @muttijesus og  @anemone_ahlefeldt. Sprøde oversized jeans, sneakers og simple toppe ka’ en hel del!

 

 

Shop labre bukser i vores brugte webshop

 

 

 

 

Ses vi i næste uge under Buen?

Er du klar til at dele dit lækre loppekluns med alle os andre heldige #verasdamer? Så shop din stand til vores markeder i København og Odense lige her. Husk, at du kan se vores kommende markeder nær dig på Facebook.

 

 

Vil du hellere komme af med dit brugte kluns på anden vis? Så er det heldigt, at du nemt kan komme af med dit brugte tøj, få udbetalt point for værdisummen af tøjet og shoppe nyt, brugt tøj med dine point her i Veras. Læs mere om vores tøjbyttekoncept her eller stik hovedet forbi vores butikker i København eller Odense. 

Trænger du til lidt ekstra brugt inspiration? Så tjek lige vores tidligere streetstyles – hvis der er nogen, der har styr på stilen, så er det #verasdamer:

Under Buen 24.05.20: 90’ernes comeback
Nørrebrohallen 15.02.20: Match din loppe-veninde
Nørrebrohallen 16.02.20: Denim & nude søndag

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>