Veras bekæmper overforbrug i forbindelse med C40 Topmødet

Veras har det seneste år fået en mere politisk vinkel, hvilket jeg er rigtig stolt af. I læste måske indlægget fra juni, hvor jeg forklarer, at jeg altid har været flov over min politiske viden: “Det ændrede sig drastisk efter jeg startede Veras, hvor jeg pludselig forstår hvor hjernedød magt de (søde og satans) politikere har. Hver dag bliver jeg mere og mere klar over, hvor absurd overforbrugskulturen eksisterer i sit bedste velgående – og det er endda på trods af et større fokus på miljø, klima og tøjspild i medierne de seneste år.”

 

Det statement er noget jeg stadig holder fast i! Og selvom jeg ikke altid har været den skarpeste til samfundsfag i skolen, har jeg stadig helt klare holdninger til, at vi bør gøre mere for en bæredygtig modeindustri. Med det mener jeg, at du aldrig skal begrænse dine drømme, for du kan meget mere end du tror. Det er jeg et levende bevis på.

 

I sommers deltog jeg i Folkemødet på Bornholm, hvor jeg i en debat med Tommy Ahlers diskuterede bæredygtig mode. Jeg mener, at genbrug og recycling er den eneste måde at shoppe bæredygtigt – hvilket også er grunden til at Veras eksisterer. Læs meget mere om Veras på Folkemødet lige her.

 

For et år siden deltog Veras også i den borgerlige del af P4G topmødet, hvor jeg fik mig en snak med den forhenværende statsminister, Lars Løkke Rasmussen. Det var en ret vild oplevelse for mig. Se mere fra eventet i vores galleri!

 

Og nu har Veras igen fået muligheden for at bruge sin stemme til et større formål. I oktober 2019 afholdes C40 Topmødet, i den forbindelse deltager vi i festivallen Live Like Tomorrow i København. Eventet har fokus på, hvordan vi sammen kan implementere en mere bæredygtig livsstil i vores hverdag.

 

Live Like Tomorrow samler bæredygtige virksomheder!

Jeg føler mig meget privilligeret over, at Veras kan deltage i Live Like Tomorrow. Med os har vi blandt andre de kloge hoveder bag GreenKayak, Bybi, GeoMaps og The Food Project! De har hver især et fantastisk grønt budskab, og er med til at gøre hverdagen mere bæredygtig for os alle.

 

Festivallen har til formål at ændre vores måde at tænke bæredygtighed i alle henseender. Vi skal omlægge vores vaner, uanset om vi taler mad-, forbrugs- eller transportvaner! Vi skal revurdere måden vi bruger vores energiressourcer på, ligesom vi må gentænke vores måde at bygge huse på samt udnytte vores plads på andenvis end vi gør i dag. Veras vil især slå et slag for at ændre vores forbrugsvaner i dagligdagen og dermed kæmpe mod den overforbrugs-kultur vi ser alle vegne.

 

Byt, del og køb brugt med Veras

Hos Veras arbejder vi med konceptet “Dress Like Tomorrow”. Vi bidrager hver dag til en grønnere fremtid gennem butikken, markeder og mit tøjbyttekoncept. Under selve topmødet viser Veras konkrete løsninger i byrummet, hvor jeg med Veras afholder en særlig tøjbytteaktivitet.

 

I finder os til Kulturnatten på Vester Voldgade, hvor vi holder til fredag d. 11. oktober mellem kl. 15-22. Du har mulighed for, at bytte tre stykker tøj til nyt – kvit og frit! Derudover vil vi have masser af brugt tøj til små penge i vores stand. Vi håber på at se jer alle sammen – og sammen gå en mere bæredygtig hverdag i møde!

 

 

Det er ikke kun til kulturnatten, at du kan få dit genbrugsfix! Kom forbi, når vi hver søndag afholder Veras Market. Du kan læse mere om alle markeder under Buen på Facebook.

 

Har du fået lyst til en mere bæredygtig garderobe, men vil helst holde søndagsfri? Så smut forbi vores butikker, hvor vi har udvalgte genbrugs- og vintagevarer til salg. Du kan desuden blive del af vores tøjbyttekoncept, hvor du kan bytte tøj til nyt. Læs meget mere om tøjbytte på vores hjemmeside. 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>