Veras designer kollektion for Distortion

_L9A2926

SÅ er det snart DISTORTION tid, og forårsstemningen har allerede ramt Københavns gader, som snart fyldes med smukke mennesker.

 

I den forbindelse har grundlægger af Veras og blogger, Rebecca Vera Stahnke, designet en herre- og unisex-kollektionen i samarbejde med den bæredygtige tøjproducent Neutral, samt en pigekollektion i samarbejde med Pieces.

 

Veras launcher Distortion kollektionen med et festligt arrangement onsdag d. 4 maj kl. 18-20 – og vi synes helt sikkert, at du skal kigge forbi og fejre den nye kollektion med os! Læs mere om arrangementet på facebookeventen.

 

Kollektionen kan fra d. 9 maj købes i Veras butik, Vendersgade 17, Kbh K og på vores hjemmeside. Derudover vil det være muligt, at købe de forskellige style på gaden under Distortion og under Distortion Ø d. 1.-5. juni 2016.

 

Vi glæder os til at se jer – ALLE er velkommne! Se et sneak peak af kollektionen herunder, som er skudt af dygtige Sarah Buthmann, styles af Rebecca Vera Stahnke og styling assistent Shira Lea Mozes. Og læs mere om samarbejdet på Veras blog.

_L9A2082

_L9A3221

_L9A2193

_L9A0936

_L9A2128

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>