Veras har fået en ny praktikant, og hun hedder Vera

Vera er igang med det helt store sorteringsarbejde efter et veloverstået Veras Market.

 

Mød Vera, damen med det smukke røde hår og det absolut fedeste navn, som er stoppet med at impulsshoppe efter at være startet hos Veras. Vi har taget en lille snak med Vera om hvorfor genbrug sagtens kan føles nyt, og hvorfor hun dryser avokado med sukker

 

 

”Genbrug handler jo om at give folk følelsen af, at et stykke tøj ikke behøver at være noget nyt fra en butik, for at give den der lykkefølelse”

 

Vera Munk, 22, er hos os i et halvt år som kommunikationspraktikant med primære ansvarsområder inden for eventproduktion og digital kommunikation, som en del af sit studie på CBS og arbejder i en børnetøjsforretning.

 

Hvorfor valgte du at søge praktik i Veras?

Jeg fandt jobopslaget på Facebook tilbage i april, da jeg var igang med at søge praktik. Udover det fantastiske valg af navn selvfølgelig, så virkede pigerne, der arbejder i Veras, som selvbevidste, stærke og passionerede kvinder, der kæmper for at ændre folks tøjvaner og det var dét, der gjorde, at jeg bare SKULLE være i praktik hos Veras.

 

Hvad glæder du allermest til at lære i Veras og sætte aftryk på?

Jeg glæder mig til at lære, hvordan en lille, men mega sej start-up, som Veras, fungerer og kører rundt. Efter to år på studie, er det virkelig rart at komme ud og se hvordan alt virker i praksis, for det er slet ikke det samme som i teori. Så jeg håber, jeg kan sætte mit aftryk dér, hvor det kan hjælpe Veras endnu mere fremad, for jeg fan-girler lidt over alt det Veras står for.

 

Vera iført smuk vintagekjole – fra Veras selvfølgelig! Pssst, den er stadig til salg.

 

Hvorfor tror du, Veras valgte dig?

Da jeg søgte praktik, søgte jeg mange forskellige steder uden rigtig at tænke helt præcis over, hvilken slags steder det var. Men da jeg fandt opslaget fra Veras, var det første gang jeg tænkte – okay, dét her, det vil jeg! Og det tror jeg også de kunne mærke, da jeg var til samtalen.

 

Hvorfor er Veras det nye sort?

Allerede på kort tid i Veras, har jeg virkelig fået øjnene op for, hvor meget tøj folk køber og ikke får brugt. Vi køber mere og mere, men bruger det i kortere tid. Genbrug handler jo om at give folk følelsen af, at et stykke tøj ikke behøver at være noget nyt fra en butik, for at give den der lykkefølelse – det, at det er nyt for en selv kan være nok, og det er lige præcis den tankegang, der gør Veras det nye sort!

 

Har Veras ændret dine tøjvaner?

Ja! Jeg er stoppet med de unødvendige impulskøb. Jeg gik tit ind i tøjbutikker uden rigtigt at tænke over, hvorfor jeg egentlig er gået ind. Jeg skal jo ikke brug noget nyt, men man tænker jo altid – måske er der liiige noget, så jeg kigger lige. Nu tænker jeg, måske kan jeg finde noget unikt til det næste Veras Market, som jeg bliver meget gladere for.

 

Vera udvalg af #dagensskat: her iført Chanel kicks og retro silkebluse.

 

Hvad er dit bedste tip til bæredygtig shopping?

Køb kvalitet frem for impulskøb i high-street butikkerne. Jeg tænker i hvert fald mere over købet, hvis jeg skal af med flere penge, og så tænker man også liige en ekstra gang over, om man virkelig kommer til at bruge det eller ej.

 

Hvad er din funfact?

Jeg har en forholdsvis international familie, da min far kommer fra Brasilien og min mor fra Tyskland, og selv er jeg født i Berlin. Min opvækst har derfor været påvirket af forskellige kulturbaggrunde og opfattelser. For eksempel er den brasilianske måde at spise en avokado med sukker og ikke salt og pepper, så mine klassekammerater i 4. klasse grinte meget, da jeg fortalte at avokadoer da selvfølgelig skulle spises sødt og ikke salt…

 

Tre ord, som gør dig mindst ligeså optur som Veras?

Positiv, nysgerrig og madglad 🙂

 

 

Kan du som os slet ikke få nok af Vera? Følg hende på Instagram @veramunk, og kom endnu tættere på!

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>