Endnu mere #Vcycling: Nu har vi i Veras også muleposer og scrunchies

 

Vi er stadig helt høje på vores første upcycling kollektion, The V-Cycle Collection, der er lavet 100% af kasserede DFD tekstiler. Så I fx lige, at kollektionen fik os i Vogue? VOGUE, venner! Vi har tydeligvis fat i den lange ende, og derfor så stopper upcyclingen ikke der.

 

Nu går vi i luften med endnu mere upcycling! Vi har været i gemmerne og fundet gamle tekstiler, og tøj, som vi ikke kan sælge i Veras grundet slid, fejl  og mangler. Alt dette syr vi om i Veras Workshop – vores helt egen systue midt i København – til de sejeste muleposer og fineste scrunchies.

 

Alt kan købes på vores webshop og i butikken i Studiestræde, og udvalget opdateres løbende afhængig af, hvilket tøj vi får ind og syer om. Så i virkeligheden bevarer vi unikheden, som vi kender (og ELSKER!) fra genbrugstøj. Sejt ikk’?

 

Vi er VILDE med scrunchies – og nu laver vi dem selv! Hvor sejt er det lige? Vælg mellem flere forskellige farver og mønstre; de er nemlig alle unikke og skabt af kasserede tekstiler. Og så er de syet af #verasdamer i vores systue i København. Køb dem her

 

Bæredygtig og budgetvenlig

Foreløbig består udvalget af tre slags muleposer – en lille, en mellem og en mellem med flæser – og scrunchies til håret. Alt er designet og udarbejdet af Veras og bærer derfor det fineste lyserøde Veras-label. Vi bruger 100% kasserede tekstiler til at sy sagerne, og det gøres i hånden af søde #verasdamer her i København. Bedre og mere bæredygtigt bliver det ikke!

 

Muleposerne er – udover at være mega cute – tænkt som en erstatning til plastikposen, når du handler i Veras. Derfor er priserne også helt i bund. Vælg mellem en scrunchie eller en lille tote til 50 DKK, en mellem til 75 DKK eller en mellem med flæse til 100 DKK.

Foreløbig består kollektionen af tre typer muleposer. En mellemstørrelse (tv.) til 75 DKK, en lille model (md.) til 50 DKK og en mellemstørrelse med flæse (th.) til 100 DKK.  Køb dem her

 

Lad os give dine gamle tekstiler ny værdi

Med Veras nye upcycling fokus er det nu også muligt at aflevere dine kasserede tekstiler,, der ikke er tøj. Vi elsker at modtage jeres kasserede duge, viskestykker og stofrester – så kan vores seje syersker nemlig sy dem til nye værdifulde varer og dermed mindske spildet af tekstiler.

 

Sving forbi butikken i Studiestræde og donér dine brugte tekstiler til os. Vi syr dem om til nye godter og smider det på webshoppen – så vent med i spænding og tune in online for at se forvandlingen.

 

Køb kollektionen

 

Del af et større upcycling & repair initiativ i Veras

Først kom The V-Cycle Collection, nu kommer en selvstændig produktion af upcyclede muleposer og scrunchies. Begge dele markerer en ny Upcycling & Repair strategi fra Veras. Missionen er at tage større ejerskab over vores cirkulære forretning ved at anvende dét tøj, som vi før har været nødsaget til at donere til NGO’er grundet slid, fejl og mangler. Fremadrettet vil vi reparere, re-designe eller upcycle tøjet og dermed gøre endnu mere for at mindske tøjspild. 

 

I Veras upcycler vi på tre måder: (1) Vi re-designer tøj, som moderniseres og dermed tilføres ny værdi, (2) vi upcycler indleveret tøj, som vi ikke kan sælge grundet slid, og (3) vi skaber nye godter af gamle tekstiler, som indleveres i Veras.

 

Veras nye upcycling & repair initiativ går under navnet Veras Workshop og rummer tre sammenspillende koncepter: Veras Upcycling, Veras Repair og Veras Care. Med Veras Upcycling syer vi kasserede tekstiler fra Veras tøjbytte om til nye godter – og tager imod brugte tekstiler fra dit hjem. I Veras Repair fikser vi dit yndlingstøj på markeder og i butikker, så du kan bruge det igen og igen, og med Veras Care gir’ vi dig den bedste pleje til dit brugte tøj, så det holder for ever and ever (and ever ever!).

 

Alle tre dele rulles ud i løbet af foråret, så stay tuned <3

 

 

Læs også:

 

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>