Veras er din Roskilde rescue: 10 grunde til du skal forbi os på RF19

Så er det lige om lidt! VERAS KOMMER PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2019!

 

Om to dage starter det, og vi kan slet ikke vente! Vi stresser en smule (læs: kaos på kontoret) – og timerne i døgnet går ALT ALT  for hurtigt.

 

for pludseligt føles det som om, at der ikke er nok timer på døgnet til at ordne alle gøremålene. Og når man samtidig til hverdag forsøger ihærdigt på at lukke cyklussen på overproduceringen af tøj og gøre verden til et bedre og grønnere sted, så det svært også at få tid at vaske de beskidte trusser, købe p-piller og andet uundværligt festivals grej.

 

Fra lørdag til lørdag kan du finde os i Central City, hvor vi gemmer på absurd lækre ting, som kan sparke nyt liv til din festivalsgarderobe! Og det ekseptionelle smarte under Roskilde er jo, at vi også bytter dit svedige og beskidte kluns til noget crisp brugt og rent, så lettere kan det vidst ikke blive, vel? Vi har selv optur over hvor skide smart det er – og I skal selvfølgelig joine vores Roskilde fest. Hop ind og deltag i vores facebook-eventen og spred kærligheden til alle dine dejlige hoomies.

 

Hvordan gør jeg? Kom med alt det lugtende, våde og beskidte tøj op til os og byt for en 10’er pr. stk. for dit kluns. For dit brugte tøj får du udbetalt point (1 point = 1 DKK) og for de point kan du købe andre lækre genbrugssager for. 

Sådan finder du Veras på Roskilde: Vi ligger i Central Park, lige ved siden af Countdown scenen. Så kan du let komme og blive liret op inden koncerterne!

Åbningstider: I warm-up dagene har vi åbnet fra kl. 9-23 og i musikdagene har vi åbent fra kl. 9-22.

 

SÅ skal vi virkelig overtale jer til at komme forbi?

 

Er I ikke overbevist endnu, så har vi 10 grunde til at Veras er din Roskilde rescue.

 

#1 – Det danske utilregnelige vejr: Veras har pakket smart, så du slipper for det

Mon ikke det danske vejr nok skal finde en måde at løbe om hjørner med os. De spår godt nok hedebølge, men man ved jo aldrig med det danske tilregnelige vej. Lur mig ikke, om du bliver taget med bukserne nede på den ene eller den anden vejrfront. Men tag det helt roligt, for så kommer du bare forbi og bytter det overflødige tøj til noget du rent faktisk har brug for! Vi har pakket smart, så du slipper for det. Vi har både vindjakker, regnjakker, gummistøvler, og selvfølgelig også en stand fyld med lækkert sommertøj og og selvfølgelig max vintagelækkerier og selvfølgelig alt muligt retro!

 

#2 – Deltag i Veras events og vind 300 kr. hver dag til at shoppe loppis

Når du engang har været igennem alt vores kluns i standen (sker ikke, der kommer nye varer op hver dag), så tager du selvfølgelig med til vores events, hvor du hver dag kan vinde gavekort til vores butikker, markeder og online webshop. Roskilde har jo de svedigste events over hele smatten. Overvej lige alle de kreative events du kan tage til på Roskilde: Paradise Hotel, Tequila Tirsdag, Thomas festen (hvor kun dem med navnet Thomas må deltage – alt for grineren jo), eller skal du med til Roskilde mesterskaberne i stoledans om søndag fra kl. 14-16? Hvor vi har sponsoreret præmier på gavekort til hhv. 300 kroner, 150 kroner og 50 kroner til Veras. Eller hvad med en ordentlig glitterfest til bio-glitter banko på søndag kl. 14-17 hvor vi har fået æren af at sponsorere hovedpræmien som lyder på et lækkert glitteroutfit! Du kan selvfølgelig også bare komme forbi Veras, hvor du hver dag kan vinde 300 kroner til vores stand ved at smide et billede op på insta med tagget #Verasdamer. Vi finder en ny vinder hver eneste dag, så skru heelt op for dit lir, tag et for nice billede, tag os og vær med i konkurrencen om et gavekort. Og hey, vi deler også gladeligt en 50’er ud til alle de søde som køber i vores stand, så du kan komme i gang med din genbrugsstil derhjemme efter festivalen!

 

#3 – Vær’ en Veras OPTURS #verasdamer: Kom ned til en krammer, når du lyster

Veras damer lever forevigt i Roskilde ånden, hvor næstekærlighed aldrig går i glemmebogen og optimisme, komplimenter og kram er #1. Så hvis ikke shopping er en god nok undskyldning for dig, så må Veras damer være! Selvom Roskilde Festival absolut emmer af SKØN stemning, (og vi ville ønske det kunne vare forevigt – og aldrig få Roskilde Blues) så har vi som altid max girlpower på i biksen! Om du kommer forbi for at få smarte fashiontips, om du lige har lavet den største brandert og har brug for et kram og medlidenhed eller om du er måske bare er MAAX på og er ude og uddelegere high fives?! –  Så er vi her. I central city. Lørdag til lørdag. Venter kun på dig.

 

#4 – Når din kæreste bliver for uattraktiv: Vi har også tøj til den kære mand

Jeps – ingen ironi eller sarkastiske bemærkelser herfra! Vi sælger altså herretøj på Roskilde – og det er til en hver lejlighed. Om du har lyst til at dresse dig op og springe ud af skabet – eller du ægte bare har smidt dine sneaks væk og tapet fussen sammen, så har vi et par nye brugte til dig i din størrelse. Og damer, er du træt af at se på drengenes ølplettede jeans og deres ENE medbragte t-shirt ikke kan mere, så hiv dem med op til Veras, læn dig tilbage i solen og vi skal nok transformere ham tilbage til ham du kendte hjemmefra! Vi lover dig, du får noget pænt at kysse på igen.

 

#5 – BE the Orange feeling: Engager dig i #verasdamer fælleskabet

Engager dig i fælleskabet, i din camp, i din nabocamp, med hende den søde eller ham den søde. Tag rundt og dans og skål og syng med dine 130.000 medmennesker. Tag op til os og dans og skål med os! Fælleskabet er jo ren magi og hvor nice kunne det ikke lige være, hvis alle tog Roskilde ånden tilbage med sig til København. Eller overvej lige dét som Rebecca Vera indleder sit blogindlæg om hvilke 10 ting alle danskere burde tage med sig fra Roskilde: “Der var en som fortalte mig, at hvis Roskilde ansås for at være en by med en befolkning på 130.000 mennesker, så ville det være dén by i Danmark med mindst kriminalitet. Vildt ik? Og det er på trods af hvor meget alkohol (og stoffer) folk indtager, hvor mange forskellige typer som der er på et meget småt areal.” har Rebecca Vera en gang læst. Dét er sgu Orange feeling der vil noget <3

 

#6 – Når du vågner op et tilfældigt sted, og ikke magter konfrontationen i din lejr

Vi kender det alle sammen. Vi har haft en vild nat i Dream City, mødt drømmefyren over en gammel dansk i Bodega og vågner op Gud ved hvor. Og så begynder kampen med at skulle huske en række max uoverskuelige ting: hvor er dit tøj, hvor er din telefon, hvor er du, hvem er han/hun? Det eneste du skal vide, er hvor Veras er – vi fixer dig op med et nyt outfit, giver dig strøm til telefonen og viser vejen hjem for dig.

 

#7 – Til alt det du har glemt: Det bytter du dig bare til!

Din beslutning om at tage afsted har måske været lidt impulsiv, du pakkede din rygsæk sent fredag aften og smuttede tidligt lørdag morgen. Du har jo heller ikke brug for så meget. Not like all the other girls, hvad er makeup og rene underbukser? Lige indtil du står søndag aften, klokken har lige rundet 23, du sidder i din campingstol og DØDFRYSER. Så var hurtig pakning ikke sådan en god idé alligevel. Måske sidder du nu, nogle dage forinden, du har måske læst om hvordan du får den den billigste, grønneste OG lækreste festivalsgarderobe, og tænker, neej så dum har jeg været ALLE de andre år, men IKKE i år! Men jo. Er det ikke lidt en del af festivalsoplevelsen, at man aldrig pakker tilstrækkeligt? Hvis ikke det er gummistøvlerne du har været så optimistisk ikke at pakke, så er det en jakke eller en bikini. Man gør det jo aldrig rigtigt. Men kom du bare forbi inden klokken 24 i warm up-dagene og inden kl. 22 i musikdagene – vi har nemlig med garanti dét du står og mangler!

 

#8 – Kæmpe win: Du tager ansvar for din miljøbelastning, mens du shopper amok

Det er sgu allerfedest at have det sjovt, mens man er ansvarlig. Uanset hvor voksent og kedeligt det lyder, så er det federe at kunne gå fra Roskilde Festival med god samvittighed over ens svineri, ik? Der er max fokus på bæredygtig stil i år, det er vist ikke fløjet forbi nogens næser?! Så udvid din Orange feeling med the Green feeling, hop forbi Veras og vis lidt solidaritet overfor moder Jord i form af bæredygtig shopping. Yessir!

#9 – Get your freak on: Lir dig unik op til hver aften – helt gratis

Wha-whaat? Har I også LOL-tøj tænker du? Ja, SELVFØLGELIG! Og magter du at have det samme på hver aften? Nej. Vi har særligt haft i tankerne, mens vi sad i de sene timer og sorterede, at pakke alt det mest fjollede, lollede og dumme. Så når du og dine venner i en brandert synes I skal have jer et par leopard leggings eller en enhjørningeparyk, så ved I hvor I skal komme forbi. Vi redder jer fra den værste brandert og kan på én og samme tid også bidrage lidt til én.

#10 – Bare fordi, Veras er revolutionerende og du skal være med på den bølge

Sommervejret er fuldkommen fab, når solen skinner og hedebølgen rammer, MEN det er satme også en smule skræmmende hvor meget vi kan mærke at vi sviner vores planet til. Vi skal til at købe mindre, bruge vores kluns i længere tid, bytte, dele, låne og leje noget mere, så vi stopper med at købe nyt – for folkens: #nyteryt, som vi siger i Veras. Join vores forbrugsrevolution og start din journey på Roskilde Festival allerede på lørdag.

 

 

Vi opdaterer hele ugen på @verasvintagedk, hvor du selvfølgelig kan tage del i festligederne selvom du ikke er med! Og har du fået set Rebecca Veras ugentlige loppejagt, senest som festival edition? Så er der ingen undskyldninger for ikke at være klar!

 

Kærligst,

Veras damer

1 kommentar

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>