Aflys tøjkrisen og hop i orientalske print

Når tøjkrisen rammer, griber Veras damer altid ud efter det samme: print fra top til tå mixet på kryds og tværs. Med en masse farver er du altid sikker på at komme i bedre humør – især når du har fået en lækker tan i Danmarks vildeste sommervejr længe!

 

Træd ud i sommerens aftenskumring og lys op med orientalske vibes iført Veras favorit print: Kina-inspirerede mønstre, nostalgiske tern og vintage striber!

 

Asiatiske nattøj i silke med hurtige kicks

Silke sæt, 800 DKK (UDSOLGT)

 

Alle er vilde med sæt. Opgrader dit game og hop i dette mønstrede, der emmer af asian bed-chic. Tilføj sneakers for at gøre det fine look mere streetsmart eller et par hæle til en night-out.

 

Gå i seng, ta’ på arbejde og fest i samme item

Kimono, 800 DKK (online 14.6)

 

En kimono er et must-have i garderoben. Du kan bruge den til enhver begivenhed: i sengen, på arbejde, til festen. Du kan endda vende den begge veje for at få glæden af to forskellige print – what’s not to like?!

 

Kjolen som får din indre senorita frem

 

Kjole 350 DKK (online 14.6)

 

Få vind i skørterne og ifør dig denne smukke kjole, du kan danse natten lang i!

 

Frådern multifarvet tern


Vintage sæt: Top og nederdel, 1500 DKK (online 15.6)

 

Det her vidunderlige vintage-sæt med skjorte og nederdel syner næsten som et eventyr på et skakbræt – og vi er tossede med det, især fordi tern jo bare er frådern! Delene fungerer også super godt for sig og får et kjole-look, hvis du tilsætter et bælte.

 

Striber i lange baner

Vintage kjole, 1200 DKK (online 15.6)

 

Skab talje med en kjole, der kan bindes ind i taljen. Striber gør dig højere og længere i figuren, og de her optursstriber er lækre på enhver sunkissed lady!

 

 

Transparent blomsterbusk 

1. Kjole, 500 DKK // 2. Sneakers 350 DKK/point (16.6)

 

Camoufler dig i blomstrede items fra top til tå! Items, der taler for sig selv, er nemme at hoppe i, når du har tøjkrise. Tilsæt et par sneakers og briller med attitude for at give de feminine toner balance.

 

Et splash af konfetti 

1. Kjole 400 DKK (online 16.6)

 

Små blomster gør sig også godt! Hvis du har en tendens til at føle dig større, når du trækker i print, hjælper det at size ned i størrelsen af farvesplash.

 

Lagkage til hverdag! 

 

Kjole, 900 DKK (online 16.6)

 

Hvis du har mod på at hoppe i den her vilde skønhed, som får os til at tænke på marengs-kys og prinsessedrømme, så kan vi love dig for, at du sent vil blive glemt! Dress den med en strik og et par sneakers eller gå all-in med hæl og bling til sommerens havefester.

 

Veras Favoritter lander hver dag i shoppen & swappen klokken 10 lørdag til tirsdag.
Stay tuned på insta, hvor vi teaser morgendagens nye varer.

 

Psst … husk at du som medlem får 10 % rabat på alt!

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>